espa pkm

Κυριακή, 21 Ιουνίου 2026, 5:04:30 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Θερμά συγχαρητήρια στην μαθητική ομάδα του 3ου Γυμνασίου για την υψηλή διάκριση της εικονικής επιχείρησής της SOLORA στον 20ο Πανελλαδικό Διαγωνισμό JuniorAchievementGreece, που απέσπασε το βραβείο Βιώσιμης Ανάπτυξης ‘’Οδυσσέας Κυριακόπουλος’’.

Μετά από διαπίστωση μας όσον αφορά τον τροχονομικό έλεγχο στον δήμου Παιονίας, στις ημέρες πριν και μετά την Ανάσταση Του Κυρίου

Η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και Πρόεδρος της Ο.Ε.Σ.Α.Δ., καθώς και τα μέλη αυτής, με μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε την είδηση για την εξαιρετική επιτυχία της μαθήτριάς μας, Μπλάτση Αναστασίας του ΓΕ.Λ. Αξιούπολης, στην τελική φάση των πανελλήνιων σχολικών αγώνων κλασικού αθλητισμού ΓΕ.Λ.-ΕΠΑΛ. σχ. έτους 2024-2025 που διεξήχθησαν στο Ηράκλειο Κρήτης από 7 έως 8 Μαΐου 2025.

Την Κυριακή που μας πέρασε,πραγματοποιήθηκαν για 6η συνεχόμενη φορά οι αγώνες ανωμάλου δρόμου "Αίγαγρος" στον Βαπτιστή Κιλκίς με δύο διαδρομές 9.900 μ. και 4.600 μ. και μια για παιδιά 1200 μ.

Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία για τη Φάρμα Κουκάκη, που κατέκτησε 3 Χρυσά Βραβεία στα Greek Exports Awards 2025, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή ανοδική πορεία της και την ανάπτυξη στην παγκόσμια αγορά.

Με πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ τιμωρήθηκε ιδιοκτήτρια περιπτέρου στο Κιλκίς, καθώς κατά τον έλεγχο των αρχών διαπιστώθηκε ότι εισέπραττε υπερτίμημα 0,05 ευρώ ανά συναλλαγή με κάρτα κατά την πώληση τσιγάρων.

Ανακαλύφθηκαν δύο δανέζικα ναυάγια στον Ατλαντικό, αποκαλύπτοντας σημαντικά ιστορικά στοιχεία για το εμπόριο σκλάβων. Μια ανατρεπτική ανακάλυψη στον βυθό του Ατλαντικού θάλασσα έφερε στο φως δύο ναυάγια, η ακριβής θέση των οποίων παρέμενε άγνωστη για πάνω από τρεις αιώνες.

Πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ανταλλαγή πυροβολισμών που σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα σε περιοχή στην επαρχία του Κιέβου, ανακοίνωσε η αστυνομία, προσθέτοντας ότι καταζητεί έναν ύποπτο.

«Σφοδρές μάχες» μαίνονται σήμερα μεταξύ μαχητών της Χαμάς και Ισραηλινών στρατιωτών στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας κοντά στη Ράφα, ανακοίνωσε το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα.

Εντός του προβλεπόμενου από τον νόμο χρονοδιαγράμματος θα ολοκληρωθεί η διαδικασία της αρχικής αδειοδότησης από την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ) των πρώτων παραρτημάτων ξένων πανεπιστημίων (Νομικά Πρόσωπα Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης- ΝΠΠΕ), που πρόκειται να λειτουργήσουν στην Ελλάδα από το επόμενο ακαδημαϊκό έτος.