Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Βραζιλία και Βενεζουέλα δηλώνουν «ανοικτές» σε σύρους πρόσφυγες
ΕΛ.ΑΣ.: Το «κλειδί» στην υπόθεση του αθλητή-μοντέλου με το φορτίο κοκαΐνης
Μια στιχομυθία που αναφέρεται σε συνάντηση 38χρονου αθλητή μπέιζμπολ σε στοά στο κέντρο της Αθήνας και σε καταμέτρηση με ζυγαριά πιθανόν σημαντικής ποσότητας ναρκωτικών έχει μπει στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. που ερευνά τις άγνωστες προεκτάσεις της υπόθεσης εισαγωγής 27 κιλών κοκαΐνης η οποία αποκαλύφθηκε προ τεσσάρων ημερών.
Προβλήματα από ισχυρή βροχόπτωση στη Θεσσαλονίκη
Η Πυροσβεστική δέχθηκε περισσότερες από 40 κλήσεις τις οποίες και αξιολογεί ως πιο σοβαρές από τη δυτική πλευρά της πόλης, τις Σέρρες και το Κορδελιό.
Μεϊμαράκης: Η ΝΔ θα απευθυνθεί στον ΣΥΡΙΖΑ για κυβερνητική συνεργασία
Ο κ. Μεϊμαράκης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Star, δήλωσε πως αν η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα, το λογικό είναι να απευθυνθεί στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού -όπως είπε- είναι εκείνος που έχει δεσμεύσει τη χώρα με ένα τριετές πλαίσιο, που το διαπραγματεύτηκε, το υπέγραψε, το εισήγαγε και το γνωρίζει περισσότερο από όλους.
Κωνσταντοπούλου: Ενθουσιασμός και selfieς με τους εφήβους «βουλευτές»
Με την «Βουλή των Εφήβων» θα κλείσει την καριέρα της ως Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία ανακοίνωσε στους νεαρούς μαθητές που συμμετέχουν στις εργασίες της Κ΄ Συνόδου του εκπαιδευτικού προγράμματος προσομοίωσης της λειτουργίας του Κοινοβουλίου, ότι θα τους μιλήσει την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου που θα συνεδριάσουν εν Ολομελεία.
Γερμανία: Τώρα παραδέχονται «λάθη» στην συνεργασία με την NSA
Τον Απρίλιο του 2015 γερμανικά μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν πως η NSA χρησιμοποιούσε το σημείο ακρόασης της BND στο Μπαντ Αιμπλινγκ στην νότια Βαυαρία για να υποκλέπτει παράνομα συνομιλίες πολιτών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, κυβερνήσεων και εταιρειών.
Ρέντσι: Η Ιταλία δεν αντιμετωπίζει εισβολή μεταναστών
Ο Ρέντσι πρόσθεσε ότι πέρυσι έφτασαν στην Ιταλία 170.000 μετανάστες, ενώ φέτος, μέχρι τα τέλη Αυγούστου, ο ανάλογος αριθμός ήταν 116.131.