Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Κουβέλης: Η χώρα μπροστά, προοδευτικά με την κοινωνία όρθια
Βενιζέλος: «Οι πολίτες να κάνουν επιλογές που θα οδηγήσουν τη χώρα στο καλύτερο»
Κατά την έξοδό του από το σχολικό συγκρότημα δήλωσε: «Εύχομαι ο ελληνικός λαός να κάνει επιλογές που θα τον οδηγήσουν σε κάτι καλύτερο και όχι χειρότερο για αυτόν και τα παιδιά του».
Η Ρωσία μπλόκαρε ψήφισμα του ΟΗΕ για τη Μαριούπολη
Μυστήριο με την εξαφάνιση 12 τούρκων τουριστών στα Πιέρια Όρη
Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει την εξαφάνιση 12 τούρκων τουριστών που αγνοούνται από την Παρασκευή σε ορεινή περιοχή στα Πιέρια Όρη.
Οι τουρίστες κάλεσαν τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης 112, ζητώντας βοήθεια.
Σταύρος Θεοδωράκης: «Να ψηφίσουμε αυτούς που έχουν γνώση και θάρρος»
«Είναι η μεγάλη μας ευκαιρία η αλλαγή να γίνει στη σωστή κατεύθυνση.
Μάθε που ψηφίζεις
Μάθε σε ποιο από τα 215 εκλογικά τμήματα του νομού Κιλκίς ψηφίζεις...
http://www.ypes.gr/UserFiles/f0ff9297-f516-40ff-a70e-eca84e2ec9b9/kilkis-2015.pdf
Βρεγμένα ψηφοδέλτια - Τμήματα χωρίς ρεύμα!
Χωρίς σοβαρά προβλήματα ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία στο νομό Κιλκίς, χωρίς βεβαίως να λείπουν και τα απρόοπτα στα 215 εκλογικά του νομού.Σε τέσσερα τμήματα λοιπόν η διαδικασία ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση. Εκλογικά αποτελέσματα στο www.eidisis.gr
Παρακολουθήστε τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης μέσα από την ηλεκτρονική εφημερίδα του νομού Κιλκίς, www.eidisis.gr, σε απευθείας σύνδεση με το υπουργείο Εσωτερικών.
Η «μάχη του σταυρού» για τους υποψήφιους βουλευτές του νομού μας θα καταγράφεται διαρκώς μέσα στην ηλεκτρονική πύλη του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς, ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
Εκτελέστηκε ο ένας από τους δύο Ιάπωνες ομήρους της ISIS
Πηγή: Το Βήμα