espa pkm

Παρασκευή, 1 Μαΐου 2026, 2:11:26 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Επί ποδός βρίσκονται όχι μόνο οι Έλληνες, αλλά και οι ξένοι δημοσιογράφοι για να καλύψουν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Προβολής, 876 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι, από 45 χώρες, θα καλύψουν τις εκλογές από το Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο.
Στις 9 Νοεμβρίου 2014 «Το Βήμα» δημοσίευσε μια έρευνα στο πλαίσιο των αποκαλύψεων των LuxLeaks με τίτλο «Δ. Δασκαλόπουλος: ένας πρόεδρος του ΣΕΒ στο δουκάτο της φοροαποφυγής». Η έρευνα βασίστηκε στα έγγραφα που διέρρευσαν από το Λουξεμβούργο για τη φορολόγηση της Dinavest, διαχειρίστριας εταιρείας .
H Ευρωπαϊκή Ένωση κάλεσε απόψε τη Ρωσία να σταματήσει να παρέχει κάθε είδους υποστήριξη στους φιλορώσους αντάρτες στην ανατολική Ουκρανία.

«Ο χρόνος πιέζει» προειδοποίησε η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι σε ένα δελτίο τύπου που εκδόθηκε.
Με μια μικρή βόλτα στη δημοτική αγορά των Χανίων και σε κοντινούς δρόμους, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ολοκλήρωσε την παρουσία του στην Κρήτη.

Στον χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου στο κέντρο της πόλης, όπου διέμενε, κατά την αναχώρησή του το πρωί μία γυναίκα τού φόρεσε στον ώμο ένα κρητικό μαντίλι και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Θερμό χαιρετισμό και μήνυμα υποστήριξης στην υποψηφιότητα του Νίκου Χρυσόγελου έστειλε σήμερα από το Ευρωκοινοβούλιο η πρόεδρος των Πρασίνων .

Η κυρία Ρεμπέκα Χαρμς κάνει αναφορά στο έργο του Νίκου Χρυσόγελου στο ευρωκοινοβούλιο και παροτρύνει τους Ελληνες ψηφοφόρους να στείλουν τον συνδυασμό «Πράσινοι – Δημοκρατική Αριστερά» στη Βουλή.

Το εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ στην Καισαριανή επισκέφθηκε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας.

Τον κ. Κουτσούμπα υποδέχθηκε ο δήμαρχος Καισαριανής, πολλοί οπαδοί του ΚΚΕ και υποψήφιοι βουλευτές.
Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015 13:50

Αξιοι και δημιουργικοί μετά τα 80

Δεν ζουν απλώς. Βασιλεύουν, στην κορυφή της τέχνης, της επιστήμης, των επιχειρήσεων. Στα 80 ή και στα 90 τους χρόνια, πλήρεις ημερών και επιτυχιών μετά από σημαντικές και διάσημες καριέρες, όχι μόνο δεν το βάζουν κάτω, αλλά συνεχίζουν ακάθεκτοι.
Τέσσερις βόμβες μολότοφ πέταξαν άγνωστοι λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής σε προαύλιο χώρο, στην πίσω πλευρά της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού επί της οδού Ευελπίδων.

Από τις εκρήξεις δεν προκλήθηκαν ζημιές.
«Θα αντιταχθούμε σε οτιδήποτε οδηγεί σε ρήξη με το ευρωπαϊκό αξιακό και θεσμικό κεκτημένο και αθέτηση ανειλημμένων υποχρεώσεων του κράτους» τονίζει ο Περικλής Βαλλιάνος, καθηγητής Πολιτικής Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, υποψήφιος στη Β' Πειραιώς με το Ποτάμι.
Το ΠαΣοΚ - Δημοκρατική Παράταξη διεκδικεί την τρίτη θέση για να ανακόψει τη Χρυσή Αυγή, για να διασφαλίσει την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και για να είναι ο ισχυρός πόλος που θα προωθήσει την ενότητα της ευρύτερης Κεντροαριστεράς, επισημαίνει ο Παντελής Καψής, υποψήφιος στη Β' Πειραιώς.