espa pkm

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2026, 1:21:47 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ο Δήμος Πειραιά, μέσω του προγράμματος «Πρόληψη για όλους» του Ινστιτούτου Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής, δίνει τη δυνατότητα σε ανέργους ή ανασφάλιστους, ηλικίας από 25 έως 65 ετών, να υποβληθούν σε δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για σακχαρώδη διαβήτη, καρδιαγγειακά νοσήματα, καρκίνο παχέος εντέρου, μαστού και τραχήλου της μήτρας.
Σκάνδαλο «γιατί προσβάλουν τη νομιμότητα και το κράτους δικαίου» χαρακτήρισε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος τη μη εφαρμογή των αποφάσεων του ΑΣΕΠ, για τον διορισμό των επιτυχόντων και τη μη εκτέλεση δικαστικών αμετάκλητων αποφάσεων, που αφορούν το προσωπικό τής διοίκησης, σε συνάντηση που είχε σήμερα με τους εκπροσώπους του Πανελλήνιου Συλλόγου Αδιόριστων.
Μετά από το ΠαΣοΚ και η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε να στηρίξει την προτεινόμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου για τη θέση της προέδρου της Βουλής, όπως έκανε γνωστό ο εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κώστας Καραγκούνης.
Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου 2015 18:50

Συνάντηση Τσίπρα-Μπακογιάννη την Πέμπτη

Συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη το απόγευμα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη στο πρωθυπουργικό γραφείο στη Βουλή.

Η συνάντηση θα έχει θέμα την συμμετοχή της κυρίας Μπακογιάννη στον ΟΑΣΕ.
Επί τέσσερα χρόνια οι αρμόδιοι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έψαχναν έναν 55χρονο για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

Τελικά συνελήφθη στην Πάτρα, καθώς είχε εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Τρικάλων, για παρόμοια αδικήματα και κρίθηκε προφυλακιστέος.
Μίνι οπλοστάσιο βρέθηκε στην κατοχή ενός 56χρονου ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. κατασχέθηκαν πολλά πιστόλια, τουφέκια, μαχαίρια, χειροβομβίδες, φωτοβολίδες, φυσίγγια κ.α.

«Η συμπεριφορά και οι δηλώσεις Γερμανών πολιτικών που αντικαθιστούν θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ είναι, όχι μόνο ανεπίτρεπτες, αλλά και εκβιαστικές» απάντησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σχολιάζοντας την εκτίμηση της γερμανίδας ομολόγου του Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Suddeutsche Zeitung ότι η Ελλάδα βάζει σε κίνδυνο τη θέση της στο ΝΑΤΟ με την προσέγγιση προς τη Ρωσία.

Την πρώτη του διαδήλωση στη Βιέννη διοργάνωσε την περασμένη Δευτέρα το κίνημα Pegida (Πατριώτες Ευρωπαίοι Κατά της Ισλαμοποίησης της Δύσης) το οποίο εμφανίστηκε στην Ανατολική Γερμανία τον περασμένο Οκτώβριο. Παράλληλα στη Γερμανία, στη Δρέσδη, συνεχίζει - πάλι κάθε Δευτέρα βράδυ - να κατεβάζει κόσμο στους δρόμους ζητώντας τους να διαμαρτυρηθούν για την.
Στην αποτίμηση των επαφών που είχε ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, τις Βρυξέλλες και τη Φρανκφούρτη, καθώς και στο σχεδιασμών των επόμενων κινήσεων της κυβέρνησης αναμένεται να προχωρήσει το Κυβερνητικό Συμβουλιο που συνεδριάζει το μεσημέρι της Πέμπτης.
Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν το μεσημέρι της Πέμπτης ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαδιμίρ Πούτιν με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα. Ο Ρώσος πρόεδρος κάλεσε τον έλληνα πρωθυπουργό να επισκεφτεί τη Μόσχα.

Πηγή: Το Βήμα