Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Νίγηρας: Δέκα οι νεκροί σε διαδηλώσες κατά των σκίτσων του Charlie Hebdo
Ισλαμικό Κράτος: Απελευθέρωσε περίπου 350 Γιαζίντι
Τα μέλη των Γιαζίντι -σχεδόν όλοι ηλικιωμένοι- πέρασαν από την περιοχή που ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος σε εκείνη που ελέγχουν οι Κούρδοι, κοντά στο Κιρκούκ.
Φιλιππίνες:Εκατομμύρια πιστοί για να ακούσουν τον Πάπα
Ξεκίνησαν τα δρομολόγια στη σήραγγα της Μάγχης
Η κυκλοφορία μέσω της σήραγγας της Μάγχης διακόπηκε το Σάββατο επειδή έπιασε φωτιά μια νταλίκα στη γαλλική πλευρά της σήραγγας, ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία του Κεντ.
Η εταιρεία Eurotunnel, η οποία διαχειρίζεται αυτό το πέρασμα ανάμεσα στη Βρετανία και τη Γαλλία, είχε αναστείλει νωρίτερα τις υπηρεσίες λέγοντας πως εντοπίσθηκε καπνός από άγνωστη πηγή.
Ποιος είναι πραγματικά «Charlie Hebdo»;
Μονομαχία με όμηρο την οικονομία
Παίζουν τα ρέστα τους με θύμα την οικονοομία
Πιστωτική ασφυξία απειλεί τη νέα κυβέρνηση
Γιατί οι τράπεζες ζήτησαν στήριξη από τον ELA
Πηγή: Το Βήμα