Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Σάλος με την αναφορά σε σχολικό βιβλίο για «μεταφορά» των γλυπτών του Παρθενώνα
Κουβέλης: Ψήφος σε μας, είναι ψήφος για προοδευτική αλλαγή
Με τι ποσό επιδοτείται η προεκλογική εκστρατεία κάθε κόμματος
Η Αλ Κάιντα της Υεμένης διεκδικεί την ευθύνη της επίθεσης στο Charlie Hebdo
«Οι ήρωες στρατολογήθηκαν και έδρασαν» ανέφερε ο αρχηγός της ομάδας, Μπεν Αλί αλ Ανασί, σε βίντεο που αναρτήθηκε σε ισλαμιστικό ιστότοπο μία εβδομάδα μετά την επίθεση.
Γαλλία: Πρώτη φορά σε έναν αιώνα, όλοι οι βουλευτές έψαλαν τον εθνικό ύμνο
Στη φυλακή και ο δεύτερος δράστης της δολοφονίας Κουμανταρέα
Με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο 29χρονος Κοσμίν Γκαϊτάν κρίθηκε προφυλακιστέος για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της απόπειρας ληστείας, για τις οποίες ήδη έχει προφυλακιστεί ο 25χρονος συμπατριώτης του.
Choose4Greece: Τεστ για να βρείτε το κόμμα που σας ταιριάζει
Μέσα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.choose4Greece.com, οι χρήστες/ψηφοφόροι βρίσκουν 30 προτάσεις που σχετίζονται με διάφορα θέματα πολιτικής επικαιρότητας, οργανωμένα σε θεματικές κατηγορίες.
Σπυράκη για Λαζόπουλο: Ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας
Σφοδρή επίθεση κατά του Λάκη Λαζόπουλου με αφορμή την προβολή της εκπομπής του «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη.
Στην ανακοίνωσή της η κ.
Ουκρανία: Νεκροί 12 επιβάτες λεωφορείου μετά από επίθεση
Ο ουκρανικός στρατός αναφέρει πως το πολιτικό λεωφορείο περνούσε από στρατιωτικό σημείο ελέγχου την ώρα της επίθεσης, και για αυτό μπήκε στη γραμμή του πυρός, ενώ οι φιλορώσοι ένοπλοι αρνούνται ευθύνη για την επίθεση.
Παραιτήθηκε ο ιταλός πρόεδρος Ναπολιτάνο
Το Δημοκρατικό Κόμμα του πρωθυπουργού Ρέντσι ανέφερε πως θα συνδιαβουλευτεί με τα κόμματα για τις ψηφοφορίες επί του νέου αρχηγού του ιταλικού κράτους.