Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Παπανδρέου: Σε ετοιμότητα για την ανακοίνωση του νέου πολιτικού φορέα
«Πίθηκο» αποκαλεί τον Ομπάμα η Βόρεια Κορέα
Ιταλία: «Δεν είμαι ήρωας» λέει ο γιατρός που αναρρώνει από τον Έμπολα
Το όνομά του είναι Φαμπρίτσιο, το επώνυμο δεν έχει γίνει γνωστό και μολύνθηκε από τον ιό προσφέροντας εθελοντική εργασία στη Σιέρα Λεόνε της δυτικής Αφρικής.
Χιλιάδες Αμερικανοί στην αγρυπνία για τον νεκρό αστυνομικό στη Νέα Υόρκη
Χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν την Παρασκευή σε εκκλησία της Νέας Υόρκης σε αγρυπνία ως φόρο τιμής στον έναν από τους δυο αστυνομικούς που σκοτώθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο από τα πυρά ενός νεαρού αφροαμερικανού.
Άστεγος βρέθηκε νεκρός από υπαλλήλους καθαριότητας στο Βόλο
Γύρω στις 6:30 τα ξημερώματα στην οδό Ιωλκού πάνω από το ύψος του περιφερειακού δρόμου, εντόπισαν έναν άνδρα νεκρό.
Χωρίς ηλεκτρικό εκατό χιλιάδες Αυστραλοί που δεν έχουν να πληρώσουν
Μάλιστα, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Επιτροπής Κοινωφελών Υπηρεσιών , ο αριθμός των καταναλωτών στους οποίους,φέτος, κόπηκαν οι παροχές ρεύματος και υγραερίου είναι ο μεγαλύτερος των τελευταίων χρόνων και έφτασε τους 34,000 στη Βικτώρια, σημειώνοντας αύξηση 26% από την περασμένη χρονιά.
Ουκρανία: Συνεχίζεται η ανταλλαγή κρατουμένων σε Ντονέτσκ και Λουχάνσκ
Την Παρασκευή οι δύο πλευρές προχώρησαν σε ανταλλαγή εκατοντάδων κρατουμένων, η οποία άρχισε κατά ομάδες των δέκα, κοντά στην πόλη της Κοστιαντίνιβκα (45 χλμ.
Το ακαταμάχητο ελληνικό πολιτικό παράδοξο!
Ελεύθερος αφέθηκε ο 16χρονος που «εξύβρισε» τον Ερντογάν
Ρομπότ μαγειρεύουν και σερβίρουν σε εστιατόριο στην Κίνα
Το μηχανικό προσωπικό του εστιατορίου, ξέρει να μιλά και να χαιρετά τους πελάτες, να σερβίρει τα πιάτα και να μαγειρεύει.