espa pkm

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2026, 6:47:39 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2014 14:50

Σύγκρουση εμπορικών πλοίων στη Ραβέννα

Δύσκολη ημέρα για τις ιταλικές ναυτικές αρχές: Δύο εμπορικά πλοία συγκρούστηκαν στα ανοικτά της Ραβένας, με αποτέλεσμα ένα από αυτό -τουρκικό- να έχει βυθιστεί.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής, ενώ ήδη η κινητοποίηση είναι τεράστια για το πλοίο που έχει πιάσει φωτιά βορειοδυτικά της Κέρκυρας.
Αισθητή σε κατοίκους των νομών Τρικάλων και Καρδίτσας, έγινε την Κυριακή το πρωί ασθενής σεισμική δόνηση.

Σύμφωνα με στοιχεία του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, το μέγεθος της σεισμικής δόνησης, που καταγράφηκε στις 7:40, ήταν 3,8 βαθμοί της κλίμακας Ρίχτερ και είχε επίκεντρο την περιοχή της Βατσουνιάς, στο νομό Καρδίτσας.
Ηγετική μορφή της εξτρεμιστικής οργάνωσης Αλ-Σαμπάμπ, επικηρυγμένος για τρία εκατ. δολάρια από τις Ηνωμένες Πολιτείες, παραδόθηκε στις αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής Γκέντο της Νιγηρίας, σύμφωνα με δηλώσεις τοπικών αξιωματούχων.

Η παράδοση του Ζακάριγια Αχμέντ Ισμαήλ Χερσί έρχεται τρεις μήνες μετά το θάνατο του αρχηγού της οργάνωσης Αμπντί Γκοντάν σε αμερικανική αεροπορική επιδρομή.
Την επίσημη λήξη του πολέμου στο Αφγανιστάν συνιστά ο τερματισμός της παρουσίας της ISAF του ΝΑΤΟ στη χώρα, μετά από 13 χρόνια και ενώ η δραστηριότητα των Ταλιμπάν είναι πιο ισχυρή από ποτέ.
Αντιμέτωποι με το χάος βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου όσοι σκιέρ και εκδρομείς ξεκίνησαν για να μεταβούν σε θέρετρα των Γαλλικών Αλπεων, καθώς τουλάχιστον 15.000 αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν στους δρόμους εξαιτίας του χιονιού.
Φωτιά εκδηλώθηκε σε επιβατικό πλοίο με σημαία Ιταλίας Νόρμαν Ατλαντικ έξω από την Κέρκυρα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επιβάτες έχουν φορέσει τα σωσίβιά τους και είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν το σκάφος καθώς έχει δοθεί η εντολή από τον κυβερνήτη.
Αεροσκάφος της μαλαισιανής εταιρίας χαμηλού κόστους AirAsia εξαφανίστηκε νωρίς σήμερα το πρωί ενώ πετούσε μεταξύ της Ινδονησίας και της Σιγκαπούρης με 161 επιβαίνοντες, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Μεταφορών στη Τζακάρτα.

«Η Τζακάρτα έχασε τον έλεγχο με το αεροπλάνο μεταξύ Σουραμπάγιας και Σιγκαπούρης στις 07.55 τοπική ώρα», δήλωσε ο Τζ.
Φωτιά εκδηλώθηκε σε επιβατικό πλοίο με σημαία Ιταλίας Νόρμαν Ατλαντικ έξω από την Κέρκυρα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επιβάτες έχουν φορέσει τα σωσίβιά τους και είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν το σκάφος καθώς έχει δοθεί η εντολή από τον κυβερνήτη.
Ολα τα χαρακτηριστικά μιας αμφίρροπης αναμέτρησης θα έχουν οι εκλογές που θα πραγματοποιηθούν αν η Βουλή δεν κατορθώσει αύριο να εκλέξει νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Οσο πιθανότερη δείχνει να γίνεται η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες τόσο μειώνεται η διαφορά μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, ενώ οι τελευτα.
Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2014 08:00

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν, η Κίνα και το Χόλιγουντ

Μια κωμωδία του Χόλιγουντ αιτία πολιτικού πολέμου; Θα ήταν φαιδρό, αν το σταλινικό καθεστώς της Βόρειας Κορέας δεν ήταν τόσο πυρηνικό όσο και απρόβλεπτο. Και αν πίσω του δεν υπήρχε ισχυρός σύμμαχος και μόνιμος συμπαραστάτης η Λαϊκή Κίνα, τα ψηφιακά όπλα της οποίας είναι πολύ πιο εξελιγμένα από τα δ.