espa pkm

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2026, 3:35:09 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Την ώρα που ο πρωθυπουργός αναλαμβάνει πολιτική πρωτοβουλία για συναινετική εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας εν όψει της δεύτερης ψηφοφορίας αύριο, Τρίτη στην Ολομέλεια της Βουλής, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος εξέφρασε διαφορετική άποψη και τάχθηκε υπέρ πρόωρων εκλογών.

Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 14:50

Στη δίνη φημών και εσωστρέφειας η ΔΗΜΑΡ

Σε νέο κύκλο εσωστρέφειας φαίνεται πως μπαίνει η ΔΗΜΑΡ με φόντο τη στάση του κόμματος στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Στη δίνη φημών και εσωστρέφειας και λίγες ώρες πριν την δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα η Κεντρική Επιτροπή και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μανώλη Γλέζο είχε το πρωί της Δευτέρας ο επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κων. Μητσοτάκης. Θέλησε με αυτόν τον τρόπο να τον συγχαρεί για την προτροπή που έκανε προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να μην συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια τους Βουδούρη και Παραστρατίδη για τις δηλώσεις που έκαναν περί χρηματισμού.

Στην αλλαγή των κοινοβουλευτικών συσχετισμών ενόψει της αυριανής δεύτερης ψηφοφορίας στη Βουλή για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ελπίζει το Μέγαρο Μαξίμου, αν και ο «γαλάζιος» κομματικός μηχανισμός με άνωθεν εντολή είναι σε πλήρη κινητοποίηση για το ενδεχόμενο εκλογών στις 25 Ιανουαρίου.

Συνεδριάζει στις 12 το μεσημέρι η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής για να εξετάσει τα ζητήματα που έχουν προκύψει από τις δηλώσεις των ανεξάρτητων βουλευτών, Οδυσσέα Βουδούρη και Θεόδωρου Παραστατίδη.

Το θέμα της συνεδρίασης είναι ζητήματα προστασίας και ενίσχυσης του κύρους του κοινοβουλευτικού θεσμού.
Τον βετεράνο πολιτικό Μπέτζι Καΐντ Εσέμπσι δείχνουν νικητή των προεδρικών εκλογών στην Τυνησία τα exit poll, πράγμα που θα ολοκλήρωνε την επικράτηση του κόσμικού κόμματος Νιντάα Τουνές στην Τύνιδα. Ο ανθυποψήφιός του, Μονσέφ Μαρζούκι, δεν αναγνωρίζει ακόμη την ήττα του.
Να παίρνουν κάθε μέτρο ασφαλείας και να κρατούν «χαμηλούς τόνους» καλούν τους αστυνομικούς στις ΗΠΑ οι αστυνομικές διευθύνσεις και οι ενώσεις αστυνομικών μετά τις δολοφονίες τριών ενστόλων, δύο στη Νέα Υόρκη και ενός στη Φλόριντα.
Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε πως καταδικάζει άνευ όρων το θανάσιμο πυροβολισμό δύο αστυνομικών χθες, Σάββατο, στη Νέα Υόρκη, και πρόσθεσε στη δήλωσή του πως οι αστυνομικοί "αξίζουν το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας κάθε μέρα".
Η Σεούλ και η διαχειρίστρια εταιρεία των πυρηνικών σταθμών στη Νότιο Κορέα αναφέρουν πως χάκερ εισέβαλαν σε συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών της εταιρείας, αλλά χάθηκαν μόνο μη κρίσιμα δεδομένα και δεν υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια των πυρηνικών εγκαταστάσεων.
Μεγάλο φιλανθρωπικό μπαζάρ πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο κτίριο της Helexpo από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Συνδετήρες» σε συνεργασία με την ενημερωτική πύλη Koinsep.Org.

Όσοι επισκεφθούν το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ θα μπορέσουν να προμηθευτούν βιολογικά προϊόντα, όπως μαρμελάδες, κρασιά, σάλτσες, βασιλικό πολτό, μπισκότα, τραχανά, πλιγούρι, κράκερ, κρέμες ενυδάτωσης.