espa pkm

Κυριακή, 26 Απριλίου 2026, 9:33:24 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Σκληρή απάντηση έδωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλο Χαϊκάλη, σχετικά με τα όσα είπε για το Ποτάμι. «Ο βούρκος δεν θα λερώσει το Ποτάμι. Δεν έχει συμβεί ποτέ και δεν θα συμβεί και τώρα.

Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 22:46

Οι Σ.Ε.Κ κέρδισαν τις εκλογές στην ΕΛΜΕ

Οι Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις, παράταξη που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, κέρδισε τις εκλογές για ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΛΜΕ Κιλκίς. Την Παρασκευή  19 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς  η ετήσια εκλογοαπολογιστική του συνέλευση και οι  εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.
Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής (σε παρένθεση τα αποτελέσματα των εκλογών του 2013) :

Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 22:44

Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;

Ο αφανισμός των επιμελητηρίων προσυπογράφεται από την κυβέρνηση με το σχέδιο νόμου που ήρθε προς ψήφιση από τη Βουλή και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Παύλος Τονικίδης καταλογίζει βραύτατες ευθύνες στην κυβέρνηση και κατηγορεί ανοιχτά τον πρωθυπουργό ότι δυνάμεις πέραν της βιούλησης του λαού όπως εκφράζεται δια των βουλευτών του κυβερνούν αυτόν τον τόπο.
Στην ανοιχτή επιστολή του προς τον κ. Σαμαρά, την οποία κοινοπιεί σε όλους τους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου ο κ. Τονικίδηςαναφέρει τα εξής:

Τη διαβεβαίωση ότι σταδιακά, με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, ο ΧΥΤΑ Φυλής θα κλείσει, έδωσε για μια ακόμα φορά η περιφερειάρχης Αττικής κυρία Ρένα Δούρου κατά την επίσκεψή της στην Οργανωμένη Εγκατάσταση Διαχείρισης Απορριμμάτων (ΟΕΔΑ) Φυλής.
«Θα είμαι υπέρ της υποψηφιότητας του κ. Δήμα στη δεύτερη ψηφοφορία» αναφέρει η ανεξάρτητη βουλευτής Μίκα Ιατρίδη σε δήλωσή της για την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας.

«Θα πω “όχι” στην πολιτική αστάθεια και αβεβαιότητα» σημειώνει χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι με την πρωτοβουλία που πήρε ο Πρωθυπουργός, «εξασφαλίζεται μια συναινετική διαδικασία, ενώ η προκήρυξη των εκλογών για το τέλος του 2015, θα δώσει την ευκαιρία στους πολίτες να μας κρίνουν με βάση αυτά που θα έχουν πραγματικά συμβεί».
Eνας γιατρός από την Καμπότζη που του είχε αφαιρεθεί η άδεια άσκησης του επαγγέλματος κατηγορείται ότι μόλυνε σκοπίμως με τον ιό HIV που προκαλεί το AIDS δεκάδες χωρικούς, καθώς χρησιμοποιούσε κατ' επανάληψη τις ίδιες σύριγγες.
Δύο ακτιβίστριες που διαμαρτύρονταν για τη λιτότητα κατάφεραν να πλησιάσουν σε απόσταση... βολής από τον πρωθυπουργό του Βελγίου Σαρλ Μισέλ και να τον βομβαρδίσουν με τηγανιτές πατάτες και μαγιονέζα.

Οι φωτογραφίες από ένα συνέδριο επιχειρηματιών στην πόλη Ναμούρ δείχνουν τον 39χρονο Μισέλ να χαμογελάει τη στιγμή που μια γυναίκα τον περιλούζει με μαγιονέζα.
Με βαρυσήμαντο άρθρο-παρέμβαση για τα εγκλήματα της CIA στο όνομα του πολέμου κατά της τρομοκρατίας της διακυβέρνησης Μπους, οι New York Times ζητούν από τον Μπαράκ Ομπάμα να εξουσιοδοτήσει ενδελεχή και ανεξάρτητη ποινική έρευνα για τη διώξη των υπευθύνων για τα βασανιστήρια σε βάρος υπόπτων για τρομοκρατία -τόσο των φυσικών αυτουργών, όσο και των πολιτικών προϊσταμένων τους από τα χαμηλότερα κλιμάκια έως την κορυφή της εξουσίας.
Ο ευρωπαϊκός όμιλος εδαφικής συνεργασίας «Εύξεινη Πόλη - Δίκτυο Ευρωπαϊκών Πόλεων για Βιώσιμη Ανάπτυξη» σε συνεργασία με τον φορέα διαχείρισης πάρκου περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» και τη NaturaShop παρουσιάζουν τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις τους με κέντρο το Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης».
«Στη διάρκεια της συνάντησής μου, με τον κ. Αποστολόπουλο οι συνεργάτες του κ. Καμμένου, που μαγνητοσκοπούσαν τη συνάντηση, είδαν ένα ζευγάρι να κάθεται σε διπλανό τραπέζι και καταλάβαμε ότι ήταν άνθρωποι του συνομιλητή μου που κατέγραφαν κι αυτοί τη συνάντηση.