Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ποινική δίωξη στον Κασιδιάρη για την υπόθεση Μπαλτάκου
Τσίπρας: Θα περάσουμε δύσκολες στιγμές, αλλά θα τα καταφέρουμε - Πρέπει να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη του πολίτη στο πολιτικό σύστημα και στην πολιτική
«Θα περάσουμε δύσκολες στιγμές, αλλά με το κεφάλι ψηλά και με το μυαλό στην αξιοπρέπεια του πολιτη, θα τα καταφέρουμε», επισήμανε.
Βενιζέλος: Εχει έρθει η ώρα της αλήθειας για τα πολιτικά κόμματα
«Ο λαός έχει τη δυνατότητα και να πιέσει ώστε να υπάρξει αποτέλεσμα στις 29 Δεκεμβρίου, αλλά και να κάνει τις επιλογές που πρέπει, αν κληθεί να τις κάνει ο ίδιος, καθορίζοντας και προστατεύοντας τη μοίρα του» τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠαΣοΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κηρύσσοντας με χαιρετισμό του την έναρξη του 3ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου με θέμα: «Νέα Προγραμματική Περίοδος για την Αγροτική Ανάπτυξη 2014-2020, ευκαιρίες και προκλήσεις».
Το Ποτάμι: Αυτοεξευτελισμός του πολιτικού συστήματος οι προεκλογικές τροπολογίες
BBC: «Σε συνθήκες δουλείας» η κατασκευή προϊόντων της Apple
Οι ευρωπαϊκές ακροδεξιές δυνάμεις συναντώνται το Σάββατο στο Μιλάνο
Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης στη συνάντηση που φέρει τον τίτλο «Εθνικιστική Κίνηση των ευρωπαίων πολιτών» θα συμμετάσχουν ακροδεξιές δυνάμεις από τη Γερμανία (NPD), την Ισπανία (Democracia Nacional), τη Σουηδία (Svenskarnas parti) και τη Βρετανία (British National party), καθώς και στελέχη της Χρυσής Αυγής από την Ελλάδα.
Σκάφος με 200 μετανάστες εντοπίστηκε δυτικά της Πύλου
Εγκρίθηκε πρόγραμμα «Μεταρρύθμιση Δημοσίου Τομέα 2014 - 2020»
Κατρούγκαλος: Θα σεβαστούμε τις συμφωνίες με τους δανειστές
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας στη Deutsche Welle, είναι σαφής. «Δεν πρόκειται να λάβουμε κανένα μονομερές μέτρο, θα σεβαστούμε τις συμφωνίες με τους δανειστές μας μέχρι να τις αλλάξουμε προς το κοινό συμφέρον.
Το μπαράζ τροπολογιών καταγγέλλει η Αντιπολίτευση
Τις αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης έχει προκαλέσει η εισαγωγή δεκάδων τροπολογιών στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΚΑ «Πράξεις εισφοράς σε γη και σε χρήμα-ρυμοτομικές απαλλοτριώσεις και άλλες διατάξεις», το οποίο κατατέθηκε στη Βουλή την Παρασκευή για να ψηφιστεί, σε χρόνο-ρεκόρ, το Σάββατο.