espa pkm

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2026, 11:57:32 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014 18:00

Επίσκεψη του Μ. Βαρβιτσιώτη στις ΗΠΑ

Επίσκεψη στις ΗΠΑ θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Ο υπουργός θα αναχωρήσει την Παρασκευή με προορισμό τη Νέα Υόρκη.

Κατά τη παραμονή του στις ΗΠΑ θα συμμετέχει ως κεντρικός ομιλητής σε διεθνές ναυτιλιακό συνέδριο για τις παγκόσμιες προκλήσεις στο χώρο της ναυτιλίας, αλλά και τον ρόλο της ελληνικής ναυτιλίας στο διεθνές στερέωμα.
Βίντεο από κάμερες παρακολούθησης δείχνει το μόλις 1,5 δευτερόλεπτο που χρειάστηκε ο αστυνομικός για να πυροβολήσει θανάσιμα τον 12χρονο Ταμίρ Ράις στο Κλίβελαντ, ο οποίος κρατούσε ψεύτικο όπλο και θεωρήθηκε «απειλή».
Την πιθανότητα διαγραφής των χρεών για περίπου 60.000 πολίτες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και των οποίων οι τραπεζικοί λογαριασμοί έχουν «παγώσει» για διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους, εξαιτίας των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους σε τηλεπικοινωνιακές εταιρείες και τράπεζες, ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών της Κροατίας Μπόρις Λάλοβατς.
Αντίθετος στην ίδρυση και λειτουργία τμήματος Ισλαμικών Σπουδών στη Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης Γιώργος Ορφανός, σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα της μητρόπολης Θεσσαλονίκης.
Την απόσυρση καλαμποκάλευρου, στο οποίο βρέθηκαν φουμονισίνες (μυκοτοξίνες) σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από τα επιτρεπτά επίπεδα, ζήτησε ο ΕΦΕΤ.

Όπως ανακοίνωσε ο φορέας, πρόκειται για το προϊόν «Καλαμποκάλευρο Καρδίτσας», σε συσκευασία του 1Kg, με ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας: 10/02/2015.

Παραλύει την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου δημόσιος και ιδιωτικός τομέας λόγω της 24ης απεργίας που έχουν κηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στον προϋπολογισμό του 2015.

ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ καλούν τους εργαζόμενους σε μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11 το πρωί της Πέμπτης στην πλατεία Κλαυθμώνος.

«Ποια χώρα δεν θα άλλαζε τώρα έναν, πλέον τεκμηριωμένα, αποτυχημένο πρωθυπουργό και αντιπρόεδρο» ήταν η αντίδραση του υπουργού Γιάννη Ραγκούση στις δηλώσεις Βενιζέλου για πιθανή παράταση του τρέχοντος προγράμματος.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο κ.
Οι δύο έφηβες που βρέθηκαν τον Μάιο κρεμασμένες από δέντρο στην Ινδία αυτοκτόνησαν και δεν έπεσαν θύματα ομαδικού βιασμού και δολοφονίας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνα που δόθηκε την Πέμπτη στη δημοσιότητα.
Νομοθετική ρύθμιση με την οποία παρέχεται υπό προϋποθέσεις η δυνατότητα σε στελέχη του Λιμενικού Σώματος - Ελληνική Ακτοφυλακή που συμπληρώνουν τριάντα πέντε έτη πραγματικής υπηρεσίας να παραμείνουν στην ενεργό υπηρεσία τους για ακόμα δύο χρόνια κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου κ.
Σε επίσχεση παροχής υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ προχωρούν από την 1η Δεκεμβρίου, τα μέλη του Συνδέσμου Ελληνικών Κλινικών (ΣΕΚ), μέχρι ο Οργανισμός να εξοφλήσει όλες τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του.