espa pkm

Τρίτη, 7 Ιουλίου 2026, 12:30:29 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Η αστυνομία προχώρησε σε περίπου 30 προσαγωγές για τα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της πορείας για τα Τέμπη. Αυτές οι ενέργειες καταδεικνύουν την αυξημένη ένταση στις διαδηλώσεις, καθώς οι πολίτες εκφράζουν την αγανάκτησή τους.

Ξεκίνησαν την Παρασκευή οι εργασίες του 35ου Συνεδρίου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, με σύνθημα «Με κληρονομιά την Ιστορία μας, αγωνιζόμαστε για το μέλλον μας».

Με την πρόκριση στον πανελλήνιο τελικό και το βραβείο καινοτομίας επέστρεψε η ομάδα RGb της Ακαδημίας Ρομποτικής MICROstudies Robotics του Κιλκίς με τους προπονητές τους Γκόραν Μιχαήλοβιτς, Αλέξανδρο Mιχαήλοβιτς, Καλαϊτζίδη Κωνσταντίνο και Καλαϊτζίδου Ελένη.

Τουλάχιστον 136 άμαχοι, μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας των Αλαουιτών, εκτελέστηκαν από τις συριακές δυνάμεις ασφαλείας στη βορειοδυτική Συρία, όπου είναι σε εξέλιξη μια μεγάλη επιχείρηση εναντίον μαχητών που παραμένουν πιστοί στον πρώην πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ.

Επεισόδια ξέσπασαν στην πορεία που είναι σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη για την τραγωδία των Τεμπών. Μετά το Διοικητήριο, και ενώ ένα μεγάλο μέρος της πορείας βάδιζε επί της οδού Αγίου Δημητρίου, από τα τελευταία μπλοκ, ομάδα ατόμων με καλυμμένα τα πρόσωπα τους επιτέθηκαν σε αστυνομικούς των ΜΑΤ με αντικείμενα.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (8-3-2025)

Ολιγόλεπτη κατάληψη του οδοστρώματος στη διασταύρωση Νέας Σάντας του δρόμου Κιλκίς -Θεσσαλονίκης οργανώνει την Κυριακή 16 Μαρτίου ως έκφραση διαμαρτυρίας η περιφερειακή παράταξη «Πράξεις για τη Μακεδονία» του Χρήστου Παπαστεργίου.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Γιάννης Χατζηαποστόλου εξέδωσε την ακόλουθη πρόσκληση:

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην δημόσια Τακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Κιλκίς (Αίθουσα Συνεδριάσεων), στις 11 Μαρτίου 2025, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Από την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς ανακοινώνεται  ότι το χρονικό διάστημα παραχώρησης χρήσης αγροτικών ακινήτων σε κατά κύριο επάγγελμα αγρότες (με τίμημα 5ευρώ/στρ.), που προβλέπεται στις σχετικές αποφάσεις που εκδόθηκαν σε εφαρμογή της παρ. 13 του άρθρου 36 του ν. 4061/2012              (ΦΕΚ Α΄ 66), παρατείνεται σύμφωνα με το άρθρο 26 παρ. 2 του                ν. 5184/2025 (ΦΕΚ Α’ 34) μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2025.

Ομιλία του βουλευτή Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη, εκπροσώπου της Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ στην ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης