Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ξεβαμμένες φωτοτυπίες αντί προτομές ηρώων στο Λόφο της Μάχης του Κιλκίς!
Για σκεφτείτε να μη γιορτάζαμε φέτος και τα 100 χρόνια απελευθέρωσης το Κιλκίς. Μας το κατήγγειλε περιπατητής του Λόφου της Μάχης του Κιλκίς και δεν το πιστεύαμε: Από τα βάθρα των προτομών των ηρώων, στη διαδρομή από την είσοδο του Λόφου μέχρι την κορυφή
Παραίτηση Θεοδωρίδη
Την παραίτησή του υπέβαλε την περασμένη Παρασκευή ο πρόεδρος της Κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου Κιλκίς, Γιώργος Θεοδωρίδης, επικαλούμενος «προσωπικούς λόγους».
Ξεκίνησε ο θερισμός . Συγκεντρώνει η ΕΑΣ Κιλκίς
Ο θερισμός των σιτηρών ξεκίνησε φέτος από την αρχή της εβδομάδας και ουσιαστικά και του μήνα εμφανώς πρώιμος αφού συνήθως άρχιζε μετά το α’ δεκαήμερο του Ιουνίου. Η φετινή σοδειά στα σιτηρά εκτιμάται ως μέτρια.
Μπαλάσκας, Αφεντουλίδης, Τονικίδης …και βλέπουμε μέχρι του χρόνου
Ένα έτος πριν τη διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών, ταυτόχρονα με τις ευρωεκλογές και το πολιτικό τοπίο στο Δήμο Κιλκίς παραμένει ακόμα ρευστό με τρεις μόνο «σταθερές». Τις υποψηφιότητες του νυν Δημάρχου Ευάγγελου Μπαλάσκα και των κ. Νίκου Αφεντουλίδη και Παύλου Τονικίδη
Χαρούμενο Ταξίδι: Ο Γκιούλιβερ στη Χώρα των Γιγάντων
Όλα ξεκίνησαν από τη μέρα που τα Αστέρια έλαβαν μήνυμα από τον Γκιούλιβερ με το οποίο ζητούσε τη βοήθειά τους, καθώς βρισκόταν εγκλωβισμένος στη Χώρα των Γιγάντων.
Ο «Άγιος Τρύφων» στο Καλαμπάκι Δράμας
Στο Καλαμπάκι Δράμας για το 5ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Γεύσεων βρέθηκε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας, το Σάββατο 25 Μαίου 2013, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμπακίου.
Βιβλιοπαρουσίαση : Στην πατρίδα ήτανε αλλιώς
Ιστορικό αφήγημα είναι και κατά δήλωση του συγγραφέα. Εγχειρίδιο λαογραφίας κάλλιστα το λες, αφού στις κοντά 500 σελίδες του ο Γιώργος Μάνος αναπαριστά τόσα «αντέτια» και ζωγραφίζει το καθημερινό αλλά μεγαλειώδες ήθος των ανθρώπων
Τουρνουά πολεμικών τεχνών
Τουρνουά πολεμικών τεχνών διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 26 Μαΐου 2013.
Τα αθλήματα που πλαισίωσαν τη διοργάνωση ήταν Tae Kwon Do, Kick Boxing, Kick Thai Boxing, πάλη, Semi και Full contact.
Μιχάλης Αρκούδας: Καινοτομία και οικονοία
Την Τρίτη 28 Μαίου, ήμουν προσκεκλημένος ομιλητής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, στην Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια ενός συνεδρίου για την επιχειρηματικότητα.
Tις πολιτικές μάχες δεν τις χάνω!
ΜΥΛΩΝΑΣ: Παύλε, τι μαθαίνω, θα δώσουμε τη μάχη για τη δημαρχεία Κιλκίς;