Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
…Πλην ο Φίλιππας
Ο Φίλιππας Κοτανίδης συμμετείχε στην εκδήλωση του περασμένου Σαββάτου που οργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ για τα αγροτικά- συνεταιριστικά θέματα και προβλήματα.
«Συγκεντρώσεις 1η Μάη σε Κιλκίς και Πολύκαστρο»
Η Γραμματεία Κιλκίς του ΠΑΜΕ, αποφάσισε την πραγματοποίηση δυο συγκεντρώσεων στο νομό, στο Κιλκίς στην Πλατεία Ειρήνης στις 10:30 π.μ. και στο Πολύκαστρο στην κεντρική πλατεία την ίδια ώρα (10:30 π.μ.).
Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση την Τετάρτη στο Ε.Κ. Κιλκίς
Σε Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση την Τετάρτη, στις 10.30 το πρωί, στο χώρο του Ε.Κ.Κ. καλεί η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου, επισημαίνοντας:
Συμπαράσταση ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς για τις κινητοποιήσεις στις Εφορίες
O ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ ΚΙΛΚΙΣ με ανακοίνωσή του «εκφράζει την συμπαράσταση του στις κινητοποιήσεις διαρκείας που ξεκινάει η ΠΟΕ Δ.Ο.Υ. με την 24ωρη Πανελλαδική απεργία στις 23 Απριλίου με κεντρικό αίτημα την διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών.
Σύλλογος Επαγγελματιών Διάσκεδασης και Αναψυχής : Οι ημερήσιες μαθητικές εκδρομές εντός ν. Κιλκίς
Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Διασκέδασης – Αναψυχής και Εστίασης, με επιστολή του προέδρου του Νίκου Τερζενίδη προς τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ζητά από καθηγητές, δασκάλους και μαθητές «να προτιμήσουν για τις ημερήσιες εκδρομές τους μόνο προορισμούς του νομού Κιλκίς,
Διαταραχές συμπεριφοράς και κοινωνικές επιπτώσεις στην νόσο Alzheimer
Το Σάββατο 20 Απριλίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Άγιος Τρύφων» διοργάνωσε καφέ και σε συνεργασία με την Ψυχολόγο κ. Συντάκη Έλενα πραγματοποίησε ομιλία με θέμα «Διαταραχές συμπεριφοράς
και κοινωνικές επιπτώσεις στην νόσο Alzheimer».
1ο Κύπελλο Τζούντο MASAO IIZIMA
Με απόλυτη επιτυχία και με την συμμετοχή εκατό αθλητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Απριλίου στο Κιλκίς το 1ο Κύπελλο Τζούντο MASAO IIZIMA.
Συγκλονιστική η συμμετοχή του ΓΑΣ Κιλκίς
Όλη σχεδόν η δρομική Ελλάδα ήταν την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, και έδωσε την ώθηση στον 8ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος να σπάσει όλα τα ρεκόρ συμμετοχών. Συνολικά 1.111 μαραθωνοδρόμοι ολοκλήρωσαν τον επίπονο αγώνα των 42,195 χιλιομέτρων,
Προαγωγή Αρ. Μαυρόπουλου
Η είδηση: Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς Αριστείδης Μαυρόπουλος προήχθη στο βαθμό του Πυράρχου.
Το άξιζε και εκφράζουμε θερμά συγχαρητήρια
Πάγκαλος: Αν εμφανιστώ στο Δικαστήριο θα «θάψω» τον Ακη
Να και μια είδηση που αξίζει να φιλοξενηθεί στη στήλη των σχολίων.
Η είδηση πρώτα.