espa pkm

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2026, 5:16:20 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

nd-new-logoΜε πολλές αιχμές υποδέχθηκε την επιστροφή του στο… σπίτι της Ν.Δ. τον Κώστα Κιλτίδη ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς, Αθανάσιος Τατάρογλου. Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ δήλωσε:

Τετάρτη, 23 Μαϊος 2012 13:01

Την πληρώνει ο Αγαθόπουλος!


Είναι γνωστό πως η νέα βουλευτής του Κιλκίς και του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, είναι φαρμακοποιός και εργάζονταν μαζί με τον πατέρα της. Πάνω, λοιπόν, που ο Δημήτρης Αγαθόπουλος, πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου και της Κοινωνίας Πολιτών, είπε πως θα ξεκουραστεί λίγο, η εκλογή της Ειρήνης, τον επέστρεψε στη σκληρή πραγματικότητα.

Τετάρτη, 23 Μαϊος 2012 12:59

Τα είπαν και συμφώνησαν

Με έναν εξέχοντα γνώριμό του, τον πρόεδρο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Χαράλαμπο Αθανασίου, βουλευτή της Ν.Δ. ως επικεφαλής του Ψηφοδελτίου Επικρατείας στις; Εκλογές της 6ης Μαίου, είχε την χαρά να συναντηθεί ο ημέτερος βουλευτής Γιώργος Γεωργαντάς, μετά την ορκωμοσία τους την περασμένη Παρασκευή.

Τετάρτη, 23 Μαϊος 2012 12:59

Τέλος στα αβάσιμα σενάρια

Για να τελειώνουμε με το Ράδιο Αρβύλα που τροφοδοτεί τη λαϊκή φαντασία με σενάρια και φρούδες ελπίδες. Οι εκλογές θα γίνουν με βάση την απογραφή του 2001 και επομένως οι έδρες είναι τρεις. Και για να μην ξαναγραφούν σενάρια: Και η απογραφή του 2011 να ίσχυε πάλι τρεις θα ήταν οι έδρες του νομού.
Επίσης αμετάβλητος θα είναι ο αριθμός των υποψηφίων βουλευτών: Πέντε.

Τετάρτη, 23 Μαϊος 2012 12:58

Εξοργισμένος ο Οδυσσέας

Ο Οδυσσέας Πιπερίδης, πρόεδρος της ΝΕ Κιλκίς της Δημοκρατικής Συμμαχίας μόνο ευτυχισμένος δεν ήταν την ημέρα που ανακοινώθηκε ο «γάμος» της Ντόρας με τη Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά.

5o-dhmotiko-kilkisΜε πρωτοβουλία της Δ’ τάξης, το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, καλεί όλους τους πολίτες από 5 ως …105 ετών, στην Πλατεία Ειρήνης, την ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΜΑΪΟΥ 2012, στις 19:00. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε το ποδήλατό σας!

georgantas2Ο βουλευτής Κιλκίς της Ν.Δ. Γιώργος Γεωργαντάς προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
Η Ελληνική Πολιτεία τιμά με επίκεντρο την 19η Μαίου, επίσημα καθορισμένη Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, τη μνήμη των 353.000 θυμάτων μιας από τις μεγαλύτερες ανθρωπιστικές τραγωδίες του περασμένου αιώνα.

floridisΦαντάζει παράδοξο, αλλά είναι δηλωτικό αφενός της πολιτικής σύγχυσης στην οποία περιήλθε το ΠΑΣΟΚ και αφ’ ετέρου του ευθύβολου πολιτικού λόγου του Γιώργου Φλωρίδη. 

kiltidhs2Στη Νέα Δημοκρατία αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου, δήλωσε σε συνέντευξή του στο «Μέγκα» ο Κώστας Κιλτίδης. Λίγες ώρες νωρίτερα είχε διαφωνήσει έντονα στην απόφαση Καρατζαφέρη να απορρίψει την πρόσκληση Σαμαρά για σύμπηξη της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.
Γυρίζει λοιπόν στο κόμμα- σπίτι του ο Κιλτίδης;

Τρίτη, 22 Μαϊος 2012 12:34

Αγ. Γέωργιος Ηλιολούστου

ag-georgios-hlioloustouΘα ήταν αμέλεια μου να μην πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ όλους εσάς που τιμήσατε με την παρουσία σας τον Άγιό μας, τον “Αη Γιώργη”, στις 22 Απριλίου στο Ηλιόλουστο, όπως και όλους τους ποντιακούς συλλόγους που παραστάθηκαν σ’ αυτήν την προσπάθεια που κατέβαλε η νεολαία του χωριού μας, του  “Προμηθέα”.