Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Γεωργαντάς: Τώρα λοιπόν υπάρχει η ελπίδα. Οι Έλληνες μπορούμε
Με την καταλυτική παρουσία και ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά στο Ζάππειο την Κυριακή μπήκαμε στη τελική ευθεία για τη νίκη αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 6ης Μαίου.
Η παρουσίαση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας εγγυάται τρία βασικά αιτήματα ολόκληρης της κοινωνίας:
Φραγγίδης: Θα βγούμε γρήγορα από το τούνελ
Την Πέμπτη 19 Απριλίου 2012 σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης μας, ο βουλευτής Γιώργος Φραγγίδης συνάντησε τις γυναίκες του Κιλκίς οι οποίες ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμα του για μια συζήτηση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Ο Γιώργος Φραγγίδης έκανε μια εισήγηση για την μέχρι τώρα πορεία της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ με λόγο βαθειά αυτοκριτικό μολονότι ο ίδιος υπήρξε βουλευτής για μόλις δέκα μήνες. Αναφέρθηκε σε λανθασμένους χειρισμούς που οφείλονταν μέχρις ενός βαθμού στις πρωτόγνωρες καταστάσεις τις οποίες βίωσε και βιώνει η χώρα μας αλλά και σε λάθη και παραλείψεις στην υλοποίηση του κυβερνητικού έργου.
Εργατικό Κέντρο Κιλκίς: Δεν πάει άλλο, σοβαρευτείτε και δείτε το πρόβλημα κατάματα
“Η Πρωτομαγιά του Σικάγου είναι ένα σημαντικό ορόσημο στην ιστορία του Εργατικού Συνδ/κού κινήματος, ιδιαίτερα για την διεκδίκηση του 8ώρου εργασίας”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.
“Η εργοδοσία υπήρξε σκληρή σε όλες τις χώρες και η εργατική τάξη το πλήρωσε με θυσίες και θύματα.
Επιμορφωτικό σεμινάριο
Στα πλαίσια της διαρκούς δραστηριότητας και ενημέρωσης ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ διοργανώνει σε συνεργασία με το ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ Ε.Κ.Α.Β 2 – Τομέας Κιλκίς επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα ΄΄Πρώτες βοήθειες και ποδήλατο΄΄ με εισηγητές τους Αναστάσιο Βαμβακά και Αντρέα Ναστούλα εκπαιδευτές του Ε.Κ.Α.Β.
Ψηφοδέλτιο ΑΝΤΑΡΣΥΑ
«Τα ψηφοδέλτια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αποτελούνται από προσωπικότητες της Αριστεράς, αγωνίστριες και αγωνιστές των κινημάτων, συνδικαλίστριες και συνδικαλιστές, νέους, εργάτες, αγρότες, φοιτητές, μέλη του κινήματος “Δεν πληρώνω”, ανθρώπους που πρωτοστάτησαν στα κινήματα των πλατειών σε όλη την Ελλάδα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα.
Οι υποψήφιοι για το Νομό ΚΙΛΚΙΣ είναι:
Το ψηφοδέλτιο της Κοινωνικής Συμφωνίας
Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών της σε ολόκληρη τη χώρα.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος «Πρόκειται για πρόσωπα καταξιωμένα στην κοινωνία και προερχόμενα από όλες τις επαγγελματικές τάξεις. Πανεπιστημιακοί, επιστήμονες, ιδιωτικοί υπάλληλοι και επιχειρηματίες, στελέχη από το χώρο του πολιτισμού και του αθλητισμού και από τις δύο βαθμίδες της Αυτοδιοίκησης, από το χώρο των ΑΜΕΑ αλλά και άνεργοι.
Το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμμαχίας
Η Δημοκρατική Συμμαχία έδωσε στη δημοσιότητα τα ψηφοδέλτιά της. «Όπως από την αρχή είχαμε δεσμευτεί, οκτώ στους δέκα υποψηφίους βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας πολιτεύονται για πρώτη φορά», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ν.Ε Κιλκίς της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Το ψηφοδέλτιο του Κιλκίς συγκροτείται ως εξής:
Γιγάντιο βήμα παραμονής
Νίκη χρυσάφι πέτυχε το Νέο Αγιονέρι και μάλιστα μέσα στα Κύμινα, ομάδα ανταγωνιστική στον αγώνα επιβίωσης στην κατηγορία. Παίζοντας ουσιώδες ποδόσφαιρο ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου πήρε αυτό που του όφειλε η τύχη ή αν θέλετε η απειρία του πρωτάρη, όταν στην αρχή του πρωταθλήματος έπαιζε μπάλα αλλά δεν γέμιζε με βαθμούς το σακούλι του. Τώρα ο Εθνικός φορμαρισμένος στην καταλληλότερη στιγμή παίρνει βαθμούς και ήδη πήρε βαθιά ανάσα από την 6η θέση του πρωταθλήματος. Αλλά προσοχή, τα πάντα είναι ακόμα ρευστά…
Α10 Κατηγορία - Play Off - Out
PLAY-OFF-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΚΡΗΣΤΩΝΗ 13
ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ 9
Α' Κατηγορία - Play Off - Out 1η Αγωνιστική
Αγώνες πλέι οφ
1η αγωνιστική
Ν. Γυν/στρο – Καμπάνης 2-0
Πλαγιά – Μάνδρες 3-1