Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ομιλία του Γιώργου Φλωρίδη στο «Μακεδονία Παλάς»
Νέα παρέμβαση του «Κοινωνικού Συνδέσμου» στον εθνικό διάλογο ενόψει των κρίσιμων πολιτικών αποφάσεων σε Ευρώπη και Ελλάδα. Ο Γιώργος Φλωρίδης θα μιλήσει την 22α Δεκεμβρίου, ώρα 7 μ.μ. στο «Μακεδονία Παλάς» της Θεσσαλονίκης με θέμα «Η Ελλάδα στη νέα Ευρώπη»Τον κ. Φλωρίδη θα πλαισιώνουν ο κ. Γιάννης Στουρνάρας, πρόεδρος του ΙΟΒΕ, και ο καθηγητής στο ΑΠΘ Νικόλαος Μαραντζίδης.
Αλβανός συνελήφθη με ηρωίνη στη Γουμένισσα
Από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, συνελήφθηκε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας ένα 27χρονος υπήκοος Αλβανίας στην Γουμένισσα, για παράβαση του νόμου περί Ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, ο Αλβανός τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση από αστυνομικούς, και όταν του έκαναν γνωστή την ιδιότητά τους, με σκοπό να τον ελέγξουν, τράπηκε σε φυγή πεζός, προσπαθώντας παράλληλα να ξεφορτωθεί ένα σακουλάκι με 35 φιξάκια κοκαΐνης, πετώντας το.
Τα εγκαίνια της έκθεσης παιδικής ζωγραφικής και δημιουργικής γραφής με διεθνή συμμετοχή στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς
Το απόγευμα της Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου 2011 έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης Παιδικής Ζωγραφικής και Δημιουργικής Γραφής με συμμετοχή έργων παιδιών απ΄ όλο τον κόσμο (Ιράκ, Ιορδανία, Σρι Λάνκα, Αίγυπτο, Ρουμανία, Τσεχία, Ουγγαρία, Κύπρο κ.ά.) και στάλθηκαν από τη Nova Zagora Βουλγαρίας.
Αλέξανδρος Κιλκίς: Στην κορυφή οι Παίδες
Νικήτρια στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕ Πολυκάστρου αναδείχτηκε η ομάδα Παίδων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς. Σε ένα παιχνίδι-διαφήμιση του ποδοσφαίρου, οι παίκτες του Ηλία Ξανθόπουλου πήραν πολύ καλό βαθμό και κατάφεραν να επικρατήσουν κόντρα σε μία δυνατή ομάδα. Τα γκολ των Κιλκισιωτών πέτυχαν ο Γιώργος Συμεωνίδης και ο Μπάμπης Παναγιωτίδης, που ήταν και κορυφαίος της αναμέτρησης. Στον αγώνα συμμετείχαν και οι εξής: Δεδεδάκης, Ζώτος, Κωφίδης, Λασκάκης, Λιάπης, Λίκα, Ντζαμπισβίλι, Παπαδόπουλος, Παρδάλης, Σαρίδης, Σμιάρης, Στυλιανίδης, Συμεωνίδης Κων/νος, Τσολακίδης, Χαραλαμπίδης.
Νίκη για τον ΑΕΤΟ
Το ξεκίνημα ήταν κακό με την ομάδα μας να προσπαθεί να πετύχει εύκολους πόντους κάνοντας όμως αρκετά λάθη και χωρίς να παίζει και σοβαρά στην άμυνα με αποτέλεσμα να κλείσει το 1ο δεκάλεπτο με 13-11.
Ανεξάρτητη Κίνηση Νέων Ιδεών: "Προτάσεις για επιχειρησιακό πρόγραμμα δήμου Παιονίας"
Oινοπαραγωγική ιστορία της Παιονίας από Χρ. Ιντο
Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011, στο Ξενοδοχείο «Αμαλία», ο Σύλλογος Παιόνων Ν. Αττικής «Το Πάϊκο», είχε την τιμή και τη χαρά να φιλοξενεί τον κ. Χρήστο Ίντο, εκπαιδευτικό-συγγραφέα, σε μία εκδήλωση γνωριμίας της οινοπαραγωγικής ιστορίας της Παιονίας.
Οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς στη Βουλή με Φραγγίδη
Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011 οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς, με τη συνοδεία καθηγητών επισκέφθηκαν την Βουλή, όπου και τους υποδέχθηκε ο βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Φραγγίδης.
Τα «Δώρα των Μάγων»
Τα «Δώρα των Μάγων» από την Ιερά Μονή Αγίου Παύλου Αγίου Όρους θα υποδεχθεί η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου για τέσσερεις ημέρες κατά την διάρκεια του Αγίου Δωδεκαημέρου των Χριστουγέννων Η επίσημη υποδοχή τους θα γίνει την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου στις 4:00 το απόγευμα στον προαύλειο του Ιερού Ναού Αγίων Βασιλείου και Νικολάου Κιλκίς.
Στην ψυχολογία και συμπεριφορά των νεαρών ποδοσφαιριστών
Μίνι τουρνουά ποδοσφαίρου διοργανώνει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Εθνικού Αξιούπολης την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου. Θα συμμετέχουν οι ακαδημίες του Πολυκάστρου, Τούμπας και Κρηστώνης.Θα γίνουν αγώνες σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες Μπαμπίνι έως Προπαιδικό.