Εκατοντάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ στο Αμμάν στην Ιορδανία, μετά τον βομβαρδισμό που έπληξε το νοσοκομείο Al-Ahli Arabi Baptist που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Γάζας.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ανοδική πορεία το κάστανο λόγω μειωμένης παραγωγής, στα 3,50 ευρώ και βλέπει υψηλότερα
Άρχισαν να ανεβαίνουν οι τιμές παραγωγού στα κάστανα λόγω της υψηλής ζήτησης και της μειωμένης φετινής παραγωγής.
Η παραγωγή φέτος είναι μειωμένη αλλά υπάρχει αυξημένη ζήτηση για το προϊόν στην εγχώρια αγορά αλλά και για εξαγωγές.
Ιορδανία: Διαδηλωτές έβαλαν φωτιά έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ στο Αμμάν μετά τον βομβαρδισμό νοσοκομείου στη Γάζα
Πόλεμος στο Ισραήλ: Η Χαμάς πήγε να ρίξει το αεροπλάνο του Σολτς, τον έσωσε το Iron Dome
Η αποστολή του Γερμανού καγκελάριου και οι δημοσιογράφοι που τη συνόδευαν ξάπλωσαν στον αεροδιάδρομο – Ο Σολτς πήγε σε καταφύγιο
Συναγερμός σήμανε στην αποστολή του Γερμανού προέδρου Όλαφ Σολτς, λίγο πριν την αναχώρηση από το Τελ Αβίβ, καθώς, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει αιφνιδιαστικά το αεροπλάνο λόγω συναγερμού πυραύλου.
Ηγέτης Χαμάς: «Η αντίσταση συνεχίζεται και δεν θα σταματήσει μέχρι ο κατακτητής να εγκαταλείψει τη γη μας»
Η σφαγή στο νοσοκομείο είναι νέο σημείο καμπής – Πλήρως υπεύθυνο το Ισραήλ ανέφερε ο Χανίγια και χαρακτήρισε συνυπεύθυνους για την επίθεση και τους Αμερικανούς
Ο ηγέτης της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια δήλωσε απόψε ότι «η σφαγή στο νοσοκομείο ‘Baptist’ είναι ένα νέο σημείο καμπής και μια πλημμύρα που θα προστεθεί στην πλημμύρα της Αλ Άκσα».
Νίκησε παντού!
Κέρδισε τις εκλογές με 5.767 ψήφους διαφορά από το δεύτερο ο Δήμαρχος Δημήτρης Κυριακίδης. Και η νίκη του ήταν αδιαμφισβήτητη σε όλες τις δημοτικές ενότητες.
Ιδού ο κατάλογος της υπεροχής του έναντι του βασικού του αντιπάλου Θ. Βαφειάδη.
Να τους στείλει γλυκά και άνθη
Ο Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης στην Παιονία και ο Αλέξανδρος Σημαιοφορίδης στο Κιλκίς έκοψαν πρώτοι το νήμα στη μάχη του σταυρού στις εκλογές της Κυριακής.
Και ο μεν Αλέξανδρος ήταν γνωστό ότι θα κονταροχτυπιόνταν (τρόπος του λέγειν) με τον Γιάννη Χατζηαποστόλου στο Κιλκίς για την πρωτιά σε σταυρούς.
Ευχαριστήριο απερχόμενου Προέδρου Κοινότητας Ευκαρπίας Νίκου Ανδρεάδη
Η Αυτοδιοίκηση είναι γόνιμο πεδίο προσφοράς, μα πάνω από όλα αγάπης για τον τόπο και τον συνάνθρωπο, που εκδηλώνεται με πράξεις.
Από το 2007, στηριζόμενος στην εμπιστοσύνη των συγχωριανών μου, δεσμεύθηκα να υπηρετήσω τα συμφέροντά τους και να κάνω ότι είναι δυνατόν καλύτερο για την Ευκαρπία.
Σε όλη αυτή τη μακρά διαδρομή, έδωσα μαζί με τους κοινοτικούς συμβούλους και με τη συναίνεση της τοπικής μας κοινωνίας, μικρές και μεγάλες μάχες για το χωριό μας.
Ο Μπάιντεν πηγαίνει στο Ισραήλ και την Ιορδανία
Ο Τζο Μπάιντεν αναχωρεί σήμερα, αρχικά για το Τελ Αβίβ και στη συνέχεια για το Αμάν της Ιορδανίας, σε ένα ταξίδι που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την επιρροή των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή.
Έκτακτο – Γάζα: Το Ισραήλ βομβάρδισε νοσοκομείο – Τουλάχιστον 200 νεκροί
Νοσοκομείο στην περιοχή Αλ Ζαϊτούν στη Λωρίδα της Γάζας βομβαρδίστηκε
Το νοσοκομείο με το όνομα “al-Ahli Arab”υπέστει σοβαρές καταστροφές, αποτρέποντας τη συνέχιση της ιατρικής του λειτουργίας και την παροχή βοήθειας σε χιλιάδες ανθρώπους.
Τουλάχιστον έξι νεκροί από βομβαρδισμό σχολείου στη Γάζα – Στους 500 οι νεκροί από τον βομβαρδισμό στο νοσοκομείο
Σύμφωνα με την υπηρεσία αρωγής του ΟΗΕ, περισσότεροι από 4.000 άμαχοι είχαν βρει καταφύγιο στο σχολείο που βομβαρδίστηκε.
Τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν όταν σχολείο που επιβλέπει η υπηρεσία του ΟΗΕ για τους παλαιστίνιους πρόσφυγες (UNRWA) βομβαρδίστηκε σήμερα από τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις.