Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 10:24:21 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου – Κ.Υ. Γουμένισσας πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης 27/3/2024 συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στα πλαίσια της 3ωρης στάσης εργασίας που εξήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, για την έναρξη απογευματινών χειρουργείων, που καθιστούν και επίσημη πλέον την εμπορευματοποίηση της Δημόσιας Υγείας.

Μεγάλη ανησυχία έχει ξεσπάσει στους αναλυτές μετά την κατάρρευση της γέφυρας Francis Scott Key στη Βαλτιμόρη.

Οι αναλυτές λένε πως αυτή η γέφυρα ήταν η είσοδος στο λιμάνι το οποίο είναι αυτό με τη μεγαλύτερη εμπορική κίνηση στις ΗΠΑ και το ένατο σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα η συνάντηση Ερντογάν – Μπάιντεν στην Ουάσιγκτον θα γίνει στις 9 Μαΐου.

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, θα πραγματοποιήσει στις 9 Μαΐου επίσκεψη στις Ηνωμένες Πολιτείες στην Ουάσινγκτον, όπου θα έχει συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν.

Δυστύχημα με πολλά θύματα περιγράφουν γερμανικά μέσα ενημέρωσης καθώς ανατράπηκε τουριστικό λεωφορείο της εταιρείας Flixbus στον αυτοκινητόδρομο Α9 της Σαξονίας.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους «όταν το Flixbus έχασε τον έλεγχο, κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου που συνδέει το Βερολίνο με το Μόναχο.

Με το απόλυτο συνεχίζει η Κ14 του Αλέξανδρου Κιλκίς στο πρωτάθλημα της Ένωσής μας καθώς το πρωί της Κυριακής επικράτησε εύκολα με 5-0 του Α.Ο. Πολυκάστρου Παιονίας στο Δημοτικό Στάδιο Πολυκάστρου.

Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Μούρου είχαν πολύ καλή εμφάνιση, με συνδυαστικό ποδόσφαιρο πέτυχαν τα πέντε τέρματα ενώ θα μπορούσαν να φτάσουν και σε ακόμη περισσότερα!

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Χέρσου ευχαριστούμε τον  Α.Σ. «Δόξα Χέρσου» και τον Πρόεδρο Μποζίνη Ελευθέριο για την προσφορά στο σχολείο μας αθλητικού υλικού (μπάλες διαφόρων ειδών, σχοινάκια και στεφάνια). Ευχαριστούμε επίσης και τον Α.Σ. «Σπίθα Κορομηλιάς» για την προσφορά μπαλών.

Η κανονική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς το βράδυ της Παρασκευής ήταν άψογη. Ήταν και η πρώτη με τις ερωτήσεις των συμβούλων στις οποίες η διοίκηση έδινε απαντήσεις.

Η πρόταση των εκλεγμένων της «Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών» προς τα ΔΣ και τις ΓΣ των ΣΕΠΕ Κιλκίς, ΣΕΠΕ Παιονίας και ΕΛΜΕ Κιλκίς: Ο αγώνας για τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας και την παιδαγωγική μας υπόσταση συνεχίζεται! Η «αξιολόγηση» - κατηγοριοποίηση των σχολείων μας θα μείνει στα χαρτιά!

Την Πέμπτη 21-3-2024 αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς, με επικεφαλής τον πρόεδρό της Τριαντάφυλλο Ναλμπάντη, και με την παρουσία εκπροσώπου της Π.Ο.ΑΣ.Υ, συναντήθηκε με τον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Δημήτριο Μάλλιο.

Το κυβερνητικό γραφείο μέσων ενημέρωσης της Χαμάς στη Γάζα ανέφερε ότι 18 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν, ενώ προσπαθούσαν να συλλέξουν απεγνωσμένα βοήθεια που έπεσε από αέρος πάνω από τη βόρεια Γάζα.