Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020, 9:00:25 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Επίθεση στην Ελλάδα και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια εξαπολύει για το μεταναστευτικό η Άγκυρα, ενοχλημένη από τις κινήσεις ενίσχυσης των ελληνικών συνόρων. 

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ Μανώλης Κωστίδης, η ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών καλεί την Ελλάδα η οποία «όπως λέει η ίδια είναι το λίκνο του πολιτισμού να σέβεται όσους έχουν διαφορετική θρησκεία και πολιτισμό».

«Αυτοί που καταδικάστηκαν από τη διεθνή κοινότητα για εργαλειοποίηση του ανθρώπινου πόνου χάριν εξυπηρέτησης πολιτικών σκοπιμοτήτων, προφανώς δεν δικαιούνται να παραδίδουν μαθήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων», αναφέρει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, απαντώντας στην ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ που εγκαλεί την Ελλάδα πως δεν σέβεται «όσους έχουν διαφορετική θρησκεία και πολιτισμό».

Στις αρμοδιότητες των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, των μελών των επιτροπών αλλά  και του  κάθε Δημοτικού Συμβούλου, είναι ο έλεγχος κάθε είδους ενεργειών του Δήμου, είτε αυτές είναι οικονομικής φύσης, είτε υπηρεσιακής, είτε διαχειριστικής.

Ένας νέος, σύγχρονος, τηλεμετρικός μετεωρολογικός σταθμός εγκαταστάθηκε στον αύλειο χώρο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Κιλκίς,  δίνοντας τη δυνατότητα συλλογής αξιόπιστων στοιχείων.

Ο σύγχρονος μετεωρολογικός σταθμός, που τέθηκε σε λειτουργία,  θα κάνει πιο ακριβείς μετρήσεις. Τα στοιχεία που θα συλλέγονται σε πραγματικό χρόνο (real time) από την αρμόδια Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα αποστέλλονται στο υπουργείο Περιβάλλοντος.

Όταν πριν κάποια χρόνια νοσηλευόμουν στην κλινική της πλαστικής χειρουργικής στο Παπαγεωργίου είχα τόσες επισκέψεις, που οι νοσηλεύτριες, διευθύνουσες και γιατροί με ρωτούσαν αν είμαι εκλεγμένο μέλος στην τοπική κοινωνία. «Όχι», τους έλεγα και μου απαντούσαν: «Τότε να βάλεις υποψηφιότητα!»

Για την απώλεια του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ο οποίος διετέλεσε Γραμματέας της Νομαρχιακής Οργάνωσης επί πολλά χρόνια και στέλεχος πρώτης γραμμής του κόμματος μας σε τοπικό επίπεδο εκδόθηκε το ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα:

Η κοινωνία του Κιλκίς θρηνεί από το βράδυ της Τετάρτης ένα αξιαγάπητο παιδί της. Ο 32χρονος Αλέξης Μουρατίδης, το παιδί με το χαμόγελο και την ξεχωριστή ευγένεια, έχασε τόσο άδικα τη ζωή του, όταν το αυτοκίνητό του ξέφυγε από το δρόμο και χτύπησε σε κολώνα.

Θύμα ληστείας έπεσε αστυνομικός στην Ομόνοια το βράδυ της Δευτέρας, ο οποίος βρισκόταν σε περιπολικό. 

Το περιστατικό έγινε στην οδό 3η Σεπτεμβρίου. Ο αστυνομικός βρισκόταν στη θέση του οδηγού, όταν τον πλησίασε ομάδα ατόμων και του έπιασαν τη κουβέντα0.

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν σήμερα οι δύο νεαροί άνδρες που συνελήφθησαν ενώ τοποθετούσαν εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το σπίτι του πρώην υπουργού και νυν προέδρου του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων Δημήτρη Σταμάτη.

Κοντά στην εξιχνίαση της φρικτής υπόθεσης της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωπάννα βρίσκονται οι αρχές, όπως είπε ο αντιπρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας, Νίκος Ρήγαςστην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στον Δημήτρη Οικονόμου.