Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023, 3:10:52 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ομιλία στη Βουλή για το φορολογικό νομοσχέδιο έκανε ο Βουλευτής Κιλκίς με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πέτρος Παππάς. 

Στην ομιλία του ο Π. Παππάς τόνισε την ανάγκη θέσπισης ενός σταθερού, δικαίου φορολογικού συστήματος με προοδευτικό συντελεστή φορολόγησης και μείωση του φόρου για επιχειρήσεις με χαμηλούς τζίρους.

Η Παιδική παράσταση «Σκρουτζ» θα ανέβει στο Συνεδριακό του Κιλκίς, σε σκηνοθεσία Δέσποινας Κους, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, με είσοδο 7 ευρώ. Για κρατήσεις στο τηλ.: 6936073379.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (8-12-2023)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (7-12-2018)

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 11 Δεκεμβρίου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00, για συζήτηση και απόφαση για τα 23 θέματα της ημερήσιας διάταξης. Μετά την τακτική συνεδρίαση θα ακολουθήσει ειδική συνεδρίαση για την ψήφιση του προϋπολογισμού του δήμου Κιλκίς.

Την πρώτη μετεκλογική του συνάντηση με όλα τα στελέχη της δημοτικής παράταξης «Παιονία της Προόδου» είχε ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης.

Πέρα από το μεγάλο ευχαριστώ προς όλους τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του ο κ. Σιωνίδης αναφέρθηκε στην «ισχυρότατη εντολή» των δημοτών και στην νικηφόρα πορεία της παράταξης:

Για εμπαιγμό της κυβέρνησης στο θέμα της μονιμοποίησης των συμβασιούχων στο χώρο της Υγείας κάνει λόγο με ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, που συμμετέχει στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις:

Γράφει ο Γουμενίσσης Δημήτριος.

Με την ευκαιρία της μνήμης του αγίου Νικολάου, το όνομα του οποίου φέρουν πλείστοι όσοι χριστιανοί, είναι καιρός να διδαχθούμε από την περιλάλητη οικουμενικότητά του, που είναι άγνωστη στους περισσότερους.  

Πόσο δύσκολος όμως είναι ο εγκωμιασμός ενός αγίου που ουράνωσε τον πλανήτη μας με την ομολογία και την μαρτυρία Ιησού Χριστού!

«Στα 5,7 εκατομμύρια ευρώ θα ανέλθει το συνολικό ποσό των έργων στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς αποτέλεσμα της συνεργασίας του Υπουργού Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με τον Αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Γεωργαντά», αναφέρει σε ανακοίνωσή του πολιτικό γραφείο του κ. Γεωργαντά.

Το «μουσικό τμήμα» του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου «η πόλις» στο πλαίσιο των εκδηλώσεών του «αφιερώματα σε μεγάλους Έλληνες ποιητές» παρουσιάζει μια συναυλία - αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί τρεις φορές στη μουσικοθεατρική σκηνή του «πόλις», Σουρή 6 - Κιλκίς, τις μέρες Τρίτη 19, Τετάρτη 20 και Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 20:00.