Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021, 10:43:54 πμ
etpa
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Σε έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς εξέδωσε συλλυπητήριο ψήφισμα για την απώλεια του Μητροπολίτη Κιλκισίου κυρού Εμμανουήλ, εκφράζοντας τη βαθιά του θλίψη.

Όλη την περασμένη εβδομάδα έδινε κρούμστα και συνέβαλε στην αισθητή αύξηση που συνολικά καταγράφηκε στο νομό. Τα μαζικά γρήγορα τεστ της Δευτέρας 1 Μαρτίου από συνεργείο του ΕΟΔΥ ήρθαν να επιβεβαιώσουν τη σημαντική επιβάρυνση του χωριού στον κορονοϊό.

Ο Υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε, για την κοίμηση του Μακαριστού Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου Εμμανουήλ, την ακόλουθη δήλωση: 

Για την κοίμηση του Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου Εμμανουήλ, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Συνάντηση με εκπροσώπους του Πανελλήνιου Σωματείου Συμβασιούχων Πυροσβεστών, που εκπροσωπεί 2.500 Εποχικούς Πυροσβέστες, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Καράογλου.

Τα μέλη του ΠΑ.Σ.ΣΥ.Π. κατέθεσαν εγγράφως τις θέσεις του Διοικητικού

Κατάληψη στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ) πραγματοποιούν από το πρωί άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, με αφορμή την απεργία πείνας του πολυισοβίτη της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα.

Οι καταληψίες έκαναν την εμφάνισή τους γύρω στις εννιά το πρωί και ανακοίνωσαν στον πρόεδρο του ΕΚΘ, Χάρη Κυπριανίδη, ότι προχωρούν σε επ’ αόριστον κατάληψη του κτιρίου.

Σε επαναλειτουργία τίθενται από σήμερα τα απογευματινά ιατρεία στο Νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, με μειωμένο κατά 40% το ποσοστό των προγραμματισμένων ραντεβού.

Σύμφωνα με απόφαση της διοίκησης του Ιπποκρατείου, τα απογευματινά ιατρεία θα λειτουργούν στα κτίρια Α’, Β’ και Γ’, από Δευτέρα έως Πέμπτη, κατά τις ώρες 15.00 – 22.00, εκτός των ημερών της γενικής εφημερίας του Νοσοκομείου, των Σαββατοκύριακων και των αργιών.

Εκφράζω την βαθιά μου θλίψη και οδύνη για την κοίμηση του Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου Εμμανουήλ.

Αιωνία η μνήμη του.

Το Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Ν. Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, συναντήθηκε με τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα του Σωματείου Μικροπωλητών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Ν. Κιλκίς, κκ. Γρίβα Κωνσταντίνο και Στέλιο Σιάκκα με αφορμή το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τις λαϊκές αγορές.

Η σημερινή ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Απολογισμός πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής έτους 2020» αναβάλλεται, λόγω του αιφνίδιου θανάτου του Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου Κυρός Εμμανουήλ και του πένθους που θα επακολουθήσει έως την εξόδιο ακολουθία και ταφή του.