espa pkm

Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2026, 10:23:36 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Το Κρεμλίνο απέρριψε σήμερα τα ευρήματα των εισαγγελέων της διεθνούς επιτροπής που ερευνά την κατάρριψη του αεροσκάφους των Μαλαισιανών Αερογραμμών (Malaysia Airlines) που πραγματοποιούσε την πτήση ΜΗ17, η οποία ανακοίνωσε ότι έχει βρει “ισχυρές ενδείξεις” για την εμπλοκή του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στο συμβάν

Αυξάνεται ραγδαία ο ευρωσκεπτικισμός στη Βόρεια Μακεδονία, καθώς για πρώτη φορά το ποσοστό αυτών που θεωρούν πως η ένταξη της χώρας στην ΕΕ θα αποτελούσε θετική εξέλιξη έπεσε κάτω από το 50%

Η καταξιωμένη δικηγόρος και διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια με πολυετή καριέρα, και ιδρύτρια του συλλόγου RED-Y, κα. Αφροδίτη Νέστορα μίλησε στην Politic αξιολογώντας, μεταξύ άλλων, την πορεία της πόλης που τόσο αγαπά, της Θεσσαλονίκης.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς σας προσκαλεί στην εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτάς του, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 12μ.

Η εκδήλωση θα γίνει στο χώρο αναψυχής το Συλλόγου (Πυρήνας – Εκτροφείο Λαγών), πίσω από τα Σφαγεία Κιλκίς.

Στη διάσωση ακόμη ενός παιδιού προχώρησαν τα σωστικά συνεργεία στην Τουρκία, δίνοντας ελπίδες για την ανεύρεση και άλλων επιζώντων κάτω από τα χαλάσματα.

Συγκεκριμένα, στα ερείπια της επαρχίας Χατάι η μικρή Ελένη ήταν εγκλωβισμένη για 68 ώρες, αλλά οι διασώστες κατόρθωσαν να τη βγάλουν από τα χαλάσματα, χωρίς να εγκαταλείπουν την προσπάθειά τους.

«Είναι σημαντικό να αυξήσουμε τις προσπάθειές μας να στηρίξουμε την Ουκρανία με στρατιωτικά μέσα, αλλά και με πολιτικά», δήλωσε προσερχόμενος στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ.

«Alaska Daily»: Νέα δραματική σειρά με τη Hilary Swank κάνει πρεμιέρα στο FOX Life

Η νέα δραματική σειρά «Alaska Daily», από τον δημιουργό Tom McCarthy και τη βραβευμένη με Όσκαρ Hilary Swank, ακολουθεί την ερευνήτρια δημοσιογράφο Eileen Fitzgerald, καθώς αναζητά την αλήθεια πίσω από μυστηριώδεις εξαφανίσεις γυναικών.

Στα διαδικαστικά της υπηρεσίας ανθρωποκτονιών από τη στιγμή που ανέλαβε την υπόθεση στάθηκε ο αξιωματικός των ανθρωποκτονιών, Πάνος Κατίδης.

Ο κ. Κατίδης παρέθεσε στοιχεία τα οποία που δείχνουν τις κινήσεις των 12 κατηγορουμένων πριν και μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού: «Η αρμοδιότητα μας ξεκίνησε όταν κατέληξε ο Άλκης, ενώ ήμασταν ήδη στο σημείο καθώς είμαστε από το ανθρωποκτονιών.

Θριαμβευτική η πρώτη προεκλογική ομιλία του Αντώνη Σαουλίδη στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Συκεών. Ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης έστειλε ενωτικό μήνυμα δίνοντας μια μεγάλη υπόσχεση στους ψηφοφόρους.

Την αλληλεγγύη τους στους πληγέντες της Τουρκίας και της Συρίας δείχνει εμπράκτως ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, αφού θα στείλει οικονομική βοήθεια για να ενισχύσει τα θύματα του φονικού σεισμού των 7,8 ρίχτερ.