espa pkm

Κυριακή, 5 Ιουλίου 2026, 7:59:53 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ο εκπρόσωπος του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ καταδίκασε εκ μέρους του την επίθεση.

Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ «καταδικάζει απερίφραστα την απεχθή (βομβιστική) επίθεση αυτοκτονίας» εναντίον ενός τεμένους μέσα στο γενικό στρατηγείο της αστυνομίας της Πεσαβάρ, στο βορειοδυτικό Πακιστάν, δήλωσε ο εκπρόσωπός του Στεφάν Ντουζαρίτς.

Σε συνεργασία προχωρούν Γαλλία και Αυστραλία για τον εφοδιασμό της Ουκρανίας με οβίδες των 155 χιλιοστών.

Τη συνεργασία με στόχο να στηρίξουν το Κίεβο στον πόλεμο με τη Ρωσία, ανακοίνωσαν σήμερα οι υπουργοί Άμυνας της Γαλλίας και της Αυστραλίας, Σεμπαστιάν Λεκορνί και Ρίτσαρντ Μαρλς.

Επεισόδιο με έναν τραυματία σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο της πόλης.

Ειδικότερα, λίγο πριν τις 20:00 σε κομμωτήριο στη συμβολή των οδών Εγνατία με Αντιγονιδών, δυο αλλοδαποί άντρες διαπληκτίστηκαν.

Το πρώτο τετράμηνο του 2023 θα είναι μια περίοδος εξελίξεων για σειρά μεγάλων έργων που θα αλλάξουν την εικόνα της πόλης, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε από το βήμα της αποψινής (30/01) συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Στο παγκόσμιο δίκτυο πόλεων με αστικούς αμπελώνες Urban Vineyard Association εντάσσεται η Θεσσαλονίκη, πλάι σε πόλεις όπως το Τορίνο, το Παρίσι, η Βενετία, το Μιλάνο, η Λυών και η Νέα Υόρκη.

  • Η αξιολόγηση αποτελεί πολυεργαλείο και πυρήνα στην πολιτική του συστήματος στην εκπαίδευση.

α) Θέλει τους μαθητές ταξικά κατηγοριοποιημένους, χωρίς δικαιώματα, για να «αποδέχονται» πιο εύκολα την -αυριανή- εργασιακή εκμετάλλευση.

Αντιπρόεδρος Β στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων (Π.Ο.Τ.). εκλέχτηκε ο πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου Δήμου Παιονίας Νομού Κιλκίς Χρήστος Κολιώνης.

Η σημαντική αυτή εκλογή, που τιμά και το νομό Κιλκίς, έγινε στις 28/1, στη γενική συνέλευση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων (Π.Ο.Τ.), που έγινε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, δικαιώνοντας έτσι και τους πολύχρονους αγώνες του κ. Κολιώνη.

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουμένισσας "ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ" έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτά του σε γνωστό καφέ της πόλης.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Κωνσταντίνος Τσιαρόγας, ο οποίος καλωσόρισε και στην συνέχεια ευχήθηκε του παρευρισκόμενους να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία και αισιοδοξία.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε η Πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Καραφύλτση, για τις δικές της ευχαριστίες και ευχές.

Σύσσωμα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους και την οικογένεια του εκλιπόντος Ηλία Γκλατζούνη, ιδρυτή της Torre AΒΕΕ Ηλία.
Επί σειρά ετών, η βιομηχανία Torre στηρίζει ποικιλοτρόπως το κοινωνικό έργο του ΕΕΣ Κιλκίς και η είδηση της απώλειας του αγαπημένου μας ανθρώπου, γεμίζει θλίψη σε όλους.
Ο αθλητικός σύλλογος ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην ετήσια κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Είναι μία ιδανική ευκαιρία να συναντηθούμε, να γνωριστούμε, να συζητήσουμε για την μηχανοκίνηση και φυσικά να προγραμματίσουμε τις φετινές αγωνιστικές και φιλικές δράσεις του συλλόγου.