espa pkm

Κυριακή, 5 Ιουλίου 2026, 10:04:55 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε επιθέσεις στην Καλιφόρνια εναντίον δυο αγροκτημάτων, τις οποίες έκανε 67χρονος Ασιάτης, ο οποίος συνελήφθη.

Η σερίφης της κομητείας Σαν Ματέο της Καλιφόρνια, η Κριστίνα Κόρπους, δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου πως ο άνθρωπος που συνελήφθη είναι 67χρονος ασιατικής καταγωγής που παραδόθηκε χωρίς βία στις αρχές και ότι βρέθηκε όπλο, πιθανότατα αυτό που χρησιμοποίησε, μέσα στο αυτοκίνητό του.

Τη ζωή τους έχασαν δύο άνθρωποι στην Άιοβα, μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν την Δευτέρα (23.01.2023) σε ΜΚΟ που βοηθά νέους στη Ντε Μόιν. Σύμφωνα με τις αρχές, υπάρχει και ένας τραυματίας.

Μια απίστευτη διάρρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, με τη μέθοδο του ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Λίγο μετά τις 1.00 το πρωί, οι δράστες άνοιξαν τρύπα στον τοίχο του διπλανού εγκαταλελειμμένου καταστήματος και μπήκαν μέσα στο κοσμηματοπωλείο, στην οδό Εγνατία κοντά στη στάση Αντιγονιδών.

Ληστεία με την απειλή μαχαιριού σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης σε ψιλικατζίδικο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Κατά τις 3.00 τα ξημερώματα, ένα άτομο απείλησε με μαχαίρι υπάλληλο ψιλικατζίδικου στην οδό Ιασωνίδου, ζητώντας του να του δώσει όλα του τα χρήματα, αποσπώντας του έτσι 120 ευρώ.

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 07:21

Σαρώνει η Μαρία Μανούκα

Διάβασα προσεκτικά και… πίσω από τις λέξεις το δημοσίευμα που αναφέρει ότι στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στο δήμο Κορδελιού-Ευόσμου θα είναι τα ψηφοδέλτια του Κλεάνθη Μανδαλιανού και του Λευτέρη Αλεξανδρίδη.

Μετά τον θάνατο 300 και πλέον παιδιών εξαιτίας νοθευμένων σιροπιών κατά του βήχα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ζήτησε σήμερα να αναληφθεί “άμεση και συντονισμένη δράση” για την εξάλειψη των μη συμμορφούμενων και πλαστών φαρμάκων.

«Οι Υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ συμφώνησαν σήμερα στην εκταμίευση της 7ης δόσης από το Ευρωπαϊκό Μέσο για την Ειρήνη για τη στρατιωτική υποστήριξη της Ουκρανίας, ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ», δήλωσε ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ, Ζοζέπ Μπορέλ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, λίγο μετά τη λήξη του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων στις Βρυξέλλες, στο οποίο συμμετείχε με τηλεδιάσκεψη και ο Ουκρανός Υπουργός Εξωτερικών, Ντμίτρο Κουλέμπα.

Το υπουργικό συμβούλιο ενέκρινε σήμερα την αμφιλεγόμενη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος, εκφράζοντας τη βούλησή του να την υλοποιήσει πλήρως, χωρίς να υποχωρήσει απέναντι στα κυριότερα αιτήματα των συνδικάτων, τα οποία από την πλευρά τους σκοπεύουν να εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους απέναντι σε αυτό το σχέδιο του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν.

Νεκρή βρέθηκε 26χρονη το πρωί της Κυριακής, στο σπίτι της, στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη. Την άτυχη γυναίκα εντόπισε ο αδελφός της.

Από τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε η Αστυνομία δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

Φωτιά ξέσπασε σε ξύλινη τσουλήθρα παιδικής χαράς το βράδυ της Δευτέρας (23/1) στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, περίπου στις 22:00 μια ξύλινη τσουλήθρα έπιασε φωτιά σε παιδική χαρά στη Λεωφόρο Καλλιθέας στους Αμπελόκηπους.