Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020, 8:33:10 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

40 ημέρες μετά το Πάσχα, σταματάει ο χαιρετισμός αυτός και επιστρέφουμε στο «Καλημέρα, Καλησπέρα, Χαίρεται».

Φέτος ο κορονοϊός μάς απομάκρυνε από ήθη και έθιμα, όπως αυτό με τα ΑΥΓΟΤΣΟΥΓΚΡΙΣΜΑΤΑ που ο σύλλογος καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας καθιέρωσε από το 2016 με αυγά που μας παρείχε ο κ.Κωνσταντίνος Τζιώγλης από την εταιρία ΑΥΓΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ.

Αναφορά  προς τους Υπουργούς Οικονομικών κ. Σταϊκούρα Χρήστο, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Βρούτση Ιωάννη και Δικαιοσύνης κ. Τσιάρα Κων/νο, κατέθεσε ο βουλευτής Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Φραγγίδης: «Θέμα επιβίωσης, αξιοπρέπειας και ορθής λειτουργίας της Δικαιοσύνης η οικονομική στήριξη του δικηγορικού κλάδου»:

Ο Δήμος Κιλκίς υπενθυμίζει στους δημότες που είναι ιδιοκτήτες, νομείς ή επικαρπωτές οικοπέδων ή ακάλυπτων χώρων εντός οικιστικού ιστού της πόλης και οικισμών, την υποχρέωσή τους να διατηρούν τους χώρους αυτούς καθαρούς από ξερά χόρτα και απορρίμματα.

Εντοπίσθηκαν και ακινητοποιήθηκαν διαδοχικά δύο οχήματα που μετέφεραν αλλοδαπούς και οδηγούνταν από διακινητές που προσπάθησαν να διαφύγουν.

 Από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας συνελήφθησαν συνολικά 21 άτομα.

Μικρές διακοπές στην ηλεκτροδότηση θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 31 Μαϊου σε οδούς της πόλης του Κιλκίς λόγω εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ στο δίκτυο μέσης τάσης.

Ειδικότερα έχουν προγραμματιστεί:

Διευκρινίσεις για την άδεια ειδικού σκοπού, μετά την επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων, παρέχει εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Ειδικότερα, με την εγκύκλιο, επισημαίνονται τα εξής:

1. Παράταση χορήγησης της άδειας ειδικού σκοπού - Επαναλειτουργία σχολικών μονάδων

Καθώς η κυβέρνηση προχωρά με το σχέδιο κατασκευής του νέου φράχτη στον Έβρο για θωράκιση της συνοριογραμμής της χώρας με την Τουρκία, αποφασισμένοι είναι και οι κάτοικοι να θωρακίσουν κι άλλο τα σύνορα.

Λονδίνο, Θανάσης Γκαβός

Ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον υπερασπίστηκε ξανά τον κορυφαίο σύμβουλό του Ντόμινικ Κάμινγκς που κατηγορείται ότι παραβίασε τους περιορισμούς στις μετακινήσεις λόγω κορωνοϊού, λέγοντας ότι οι συνεχείς αναφορές στην υπόθεση αποσπούν την προσοχή από την προτεραιότητα που είναι η αντιμετώπιση της πανδημίας.

Λονδίνο, Θανάσης Γκαβός

Την έναρξη λειτουργίας από την Πέμπτη ενός προγράμματος μαζικών διαγνωστικών εξετάσεων και ιχνηλάτησης επαφών των επιβεβαιωμένων φορέων του κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανήγγειλε ο Υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ.

O Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πολυκάστρου κ. Γεώργιος Περπερίδης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στην κ. Σταυροπούλου, της εταιρείας Doppler S.A., για την χορηγία πολύτιμου υλικού στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου.