Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022, 3:21:05 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Γράφει ο Χρήστος Σπίγκος.
Σε λίγους μήνες θα καλωσορίσουμε το 2023 και τις ποικιλόχρωμες υποσχέσεις του. Μια χρονιά με την περιοδική ιδιαιτερότητα των προεκλογικών υποσχέσεων και δεσμεύσεων πολυάριθμων υποψηφίων στις επικείμενες δημοτικές, περιφερειακές και βουλευτικές εκλογές.

Την πρεσβευτή της Ολλανδίας στην Ελλάδα, κυρία  Susanna Terstal, δέχθηκε στο γραφείο του ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς.

Η Δημοτική Αρχή έδωσε πρόσθετους λόγους στους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων

για να αθληθούν στις σχολικές αυλές, διανέμοντας μέσω του καθ’ ύλην αρμόδιου  Αντιδημάρχου Κωνσταντίνου Πουντζουκίδη μπάλες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλλεϋ σε σχολικές μονάδες την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου.

Μέσα σε ένα μήνα η εκστρατεία συγκέντρωσε 30 εκατομμύρια κορώνες

Μια εκστρατεία συλλογικής χρηματοδότησης (crowdfunding) στην Τσεχία συγκέντρωσε ένας επαρκές ποσό για την αγορά ενός σύγχρονου άρματος μάχης T-72 για την Ουκρανία.

33 άνθρωποι παγιδεύτηκαν από χιονοστιβάδα στα Ιμαλάια, με τις αρχές της Ινδίας να επιβεβαιώνουν τον θάνατο τεσσάρων ορειβατών

Ινδικά μέσα ενημέρωσης ανεβάζουν τον απολογισμό των θυμάτων από 4 στα 10, μετά τη χιονοστιβάδα που καταπλάκωσε τους ορειβάτες σε υψόμετρο 4.880 μέτρων στο κρατίδιο Ουταραχάντ.

Περίπου 700.000 άτομα εγκατέλειψαν τη Ρωσία από την αρχή της επιστράτευσης, γράφει η ιστοσελίδα της ρωσικής έκδοσης του περιοδικού Forbes, επικαλούμενη πηγές στη διοίκηση της ρωσικής προεδρίας.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες χωρίς όμως να έχει πείσει εισαγγελέα και ανακριτή

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ένας 73χρονος, μετά την απολογία του, για την ασέλγεια σε βάρος της 12χρονης ανιψιάς, στη Θεσσαλονίκη.

Λόγω ενεργειακής κρίσης προτείνει νέο ωράριο για τα καταστήματα ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης

Λόγω των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί από την ενεργειακή κρίση και των απρόβλεπτων δυσκολιών του επερχόμενου χειμώνα, της μείωσης του τζίρου της αγοράς και της απαίτησης της Κυβέρνησης για μείωση στην κατανάλωση ρεύματος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού ΣυλλόγουΘεσσαλονίκης αποφάσισε να προτείνει μειωμένο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων κατά τις απογευματινές/βραδινές ώρες.

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Επιμελητήριο Κιλκίς παρουσία του Προέδρου και μελών του Δ.Σ. του Φορέα καθώς και του Οικονομικού Επόπτη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Βουτσινά Ιωάννη.

Από το Σύλλογο Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων ν. Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Γνωρίζουμε στους συναδέλφους συνταξιούχους και στους εν αναμονή συνταξιούχους, πως στο γραφείο μας υπάρχουν έγγραφα του e-ΕΦΚΑ, με διευθύνσεις και τηλέφωνα καθώς και ο οδηγός χρήσης για τον τρόπο επικοινωνίας και εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων για οποιοδήποτε θέμα τους, καταργώντας έτσι τις επανειλημμένες επισκέψεις στα υποκαταστήματά τους και τον μεγάλο όγκο αλληλογραφίας.