Quantcast
Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2023, 12:31:20 πμ
Κυριακίδης 380
Γκουντενούδης 380
Σιωνίδης 380
Φωτακέλης-380
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Συνελήφθη 34χρονος που μετέφερε παράνομα μετανάστες με το αυτοκίνητό του, στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του κόμβου Προφήτη όπου και διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά τριών αλλοδαπών (δύο από αυτούς εντοπίστηκαν στο πορτμπαγκάζ).

Ακριβώς στις 11 το πρωί της Δευτέρας (2/10) ήχησαν οι σειρήνες πολέμου, ενώ χτύπησαν και οι καμπάνες των εκκλησιών, στο πλαίσιο της Άσκησης ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ-23», και ΤΑΑΣ ΑΝΤΙΟΧΟΣ -23.

Στα πλαίσια της προεκλογικής περιοδείας μαζί με συνεργάτες και φίλους ο συνδυασμός της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ» με επικεφαλής τον υπ. Δήμαρχο Παιονίας Χρήστο Γκουντενούδη, πραγματοποίησε μέχρι και τις 29 Σεπτεμβρίου επισκέψεις σε 29 χωριά του Δήμου Παιονίας, προβάλλοντας και επικοινωνώντας το Πρόγραμμα της δημοτικής παράταξης για την πενταετία 2024 – 2028 και το εμπεριστατωμένο Σχέδιο Δράσης για κάθε Κοινότητα και οικισμό, δείχνοντας αναδεικνύοντας λύσεις και απαντήσεις στα χρόνια ζητήματα της περιοχής.

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου ήταν ο εορτασμός της 10ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού με κεντρικό θέμα «Η Κίνηση δίνει Ζωή». Στο 5ο Δ. Σ. Κιλκίς γιορτάσαμε την ημέρα στη Φύση με «πράσινες δραστηριότητες».

Οι Δ’, Ε’ και ΣΤ’ στον Λόφο Αγ. Γεωργίου και οι Α’, Β’, Γ’ στο Πάρκο Γαλήνης. Καθεμιά από τις μεγάλες τάξεις είχε διαφορετική αποστολή, όπου συνδυαζόταν η άσκηση στη Φύση με την απόκτηση γνώσεων για το Δάσος και την πόλη μας.

Για την πορεία εκτέλεσης του έργου του νέου οδοφωτισμού στον κόμβο του Μεταλλικού, ένα έργο το οποίο αφορά τον νευραλγικό τομέα των υποδομών και μεταφορών και θα αναβαθμίσει αποτελεσματικά τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας, ενημερώθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης από τον ανάδοχο του έργου, στη διάρκεια της επιτόπιας αυτοψίας που πραγματοποίησε συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κιλκίς.

Την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023, κατά την Άσκηση ΤΑΑΣ «ΑΝΤΙΟΧΟΣ-23», θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη την Επικράτεια, όπως παρακάτω:

Τουλάχιστον επτά άτομα καταλήγουν εξαιτίας της κατάρρευσης της οροφής μιας εκκλησίας κατά τη διάρκεια της λειτουργίας στη Σιουδάδ Μαδέρο της πολιτείας Ταμαουλίπας στο Μεξικό. Δέκα άλλοι πιστοί τραυματίστηκαν στο συμβάν, σύμφωνα με τις πληροφορίες της περιφερειακής κυβέρνησης.

Τρομακτικές σκηνές έρχονται από το αρχηγείο της αστυνομίας στην πόλη Ισμαηλία της Αιγύπτου, με τη φωτιά να έχει κάψει ολοσχερώς το κτήριο, χωρίς προς το παρόν να είναι γνωστό αν υπάρχουν θύματα.

Προβληματισμός υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ από τις δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες και δείχνουν ότι η εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στον προεδρικό θώκο δεν αύξησε τα…

Νεκρός ανασύρθηκε ένας ηλικιωμένος που είχε πέσει στη λίμνη Τριαδίου στη Θέρμη, με δύτες της ΕΜΑΚ να τον εντοπίζουν, αλλά ήταν πια αργά.

Ο ίδιος είχε πάει για κολύμπι με τη σύζυγό του, με την πυροσβεστική στη συνέχεια να ανακοινώνει ότι ο ηλικιωμένος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη λίμνη Τριαδίου, που βρίσκεται κοντά στη Θέρμη.