Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 9:50:22 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Στις 16.04.2024, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από χώρο παιδικής προστασίας στην Θεσσαλονίκη, η Χριστίνα Ρ. 16 ετών.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Από το βράδυ του Σαββάτου θα απαγορευτεί η στάθμευση σε αρκετούς δρόμους ενώ την Κυριακή θα απαγορεύεται και η κυκλοφορία οχημάτων.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ σε ισχύ σε μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου της Θεσσαλονίκης το προσεχές Σαββατοκύριακο, λόγω της διεξαγωγής του 18ου Διεθνούς Μαραθώνιου Δρόμου «Μέγας Αλέξανδρος» καθώς και των Δρόμων Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5 και 10 χλμ.

Από σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου, είναι διαθέσιμη η νέα πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για την Ειδική Παροχή Προστασίας Μητρότητας για τις αυτοαπασχολούμενες και τις αγρότισσες, ενώ στην ίδια πλατφόρμα θα υποβάλλουν πλέον τις αιτήσεις τους και οι μισθωτές.

Η ειδική παροχή χορηγείται για 9 μήνες και κατά τη διάρκεια αυτής η ΔΥΠΑ καταβάλλει μηνιαίως ποσό ίσο με τον κατώτατο μισθό (830€).

«Σιγήσατω πάσα σαρξ βροτεία»  είναι ο τίτλος της συναυλίας βυζαντινής μουσικής της Μεγάλη Εβδομάδα του Συλλόγου Ιεροψαλτών Ιεράς Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου «Πέτρος ο Γλυκύς». Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22-4-2024 και ώρα 7:00μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς.

Την Πέμπτη 18 Απριλίου  στην Πλατεία Ελευθερίας στο Πολύκαστρο,  η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Παιονίας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης  πραγματοποίησε την εκπαιδευτική δράση «ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ».   

Αφιέρωμα στη Μεγάλη Εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 με τίτλο «Βυζαντινοί Ύμνοι και Ύμνοι Αγγέλων σε ρυθμούς ανθρώπων» του Σταύρου Κουγιουμτζή.

Με αισθήματα ευλάβειας και συγκίνησης οι κάτοικοι των Μανδρών συμμετείχαν στο ιστορικό μνημόσυνο των 110 χρόνων από τον βίαιο ξεριζωμό των ελληνικών πληθυσμών της Ανατολικής Θράκης από τους Νεότουρκους.

Με τις καλοκαιρινές διαθέσεις του καιρού αντάμωσε το περασμένο Σάββατο η άνοιξη του στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς!

Ο Τομεάρχη Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος ευρωβουλευτής κ.Ηλίας Κικίλιας επισκέπτεται το Κιλκίς την Παρασκευή 19/04 στις 19:00 στο καφέ 21 (twenty one).

Την εξαιρετικά επιτυχημένη αθλητική διοργάνωση του διασυλλογικού πρωταθλήματος στην κατηγορία Κ-18 διαδέχονται αυτό το Σάββατο 20 Απριλίου οι διασυλλογικοί αγώνες Κ-16.