espa pkm

Σάββατο, 30 Μαΐου 2026, 2:45:51 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει άρια του 17ου και 18ου αιώνα από συνθέτες όπως οι Handel, Monteverdi, Purcell, Giacomelli, Vivaldi, Lully και Cesti, σε ένα μοναδικό σκηνικό περιβάλλον την προσεχή Κυριακή.

Πρόστιμο ύψους 500 ευρώ βεβαίωσε, σήμερα, η δημοτική αστυνομία του δήμου Θεσσαλονίκης σε δημότη που έβγαλε στο πεζοδρόμιο, επί της οδού Ιωαννίνων, μεγάλη ποσότητα από ογκώδη αντικείμενα.

Τη ζωή του εν ώρα εργασίας έχασε, το πρωί, ένας 35χρονος, σε εργοστάσιο στη δυτική Θεσσαλονίκη. Ο 35χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα όταν, υπό συνθήκες που ερευνώνται, χτυπήθηκε από μηχάνημα παλετοποίησης.

 

Το παρόν Δελτίο Γεωργικών  Προειδοποιήσεων  καταρτίστηκε    από  την  ΔΑΟΚ  της ΠΕ         ΚΙΛΚΙΣ σε  συνεργασία  με το  Περιφερειακό  Κέντρο  Προστασίας  Φυτών  Ποιοτικού  και Φυτοϋγειονομικού  Ελέγχου Θεσ/νίκης του ΥΠΑΑΤ.

 Στόχοι

Η ELVIAL συμμετέχει δυναμικά στην κορυφαία κλαδική διοργάνωση «Ελληνικό Αλουμίνιο 2025», που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 12 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo, στο μεγαλύτερο και πλέον σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της Αθήνας. 

O Ιππικός Όμιλος Κιλκίς προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τους 3ους Διασυλλογικούς Αγώνες Ιππικής Αντοχής 2025 το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2025.

Το «θεατρικό τμήμα» του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου «η πόλις» σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την θεατρική παράσταση «Η Τελετή» του Παύλου Μάτεσι.

Η γεύση είναι μνήμη, πολιτισμός και ταυτότητα. Τα τοπικά ποιοτικά προϊόντα και η γαστρονομία κάθε περιοχής δεν είναι απλώς τρόφιμα, αλλά κομμάτια ιστορίας που μεταφέρονται από γενιά σε γενιά. Όταν αναδεικνύονται σωστά, μπορούν να γίνουν το καλύτερο «διαβατήριο» ενός τόπου προς τους επισκέπτες του. Κάθε γεύση, κάθε αρωματική εμπειρία, αποτελεί έναν τρόπο να γνωρίσει ο ταξιδιώτης την κουλτούρα και την αυθεντικότητα του προορισμού.

Ο γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) προειδοποίησε σήμερα για τη μεγάλη επίθεση του ισραηλινού στρατού στο βόρειο τμήμα της Γάζας, δηλώνοντας ότι τα νοσοκομεία είναι «στο χείλος της κατάρρευσης».

«Η Ελλάδα, εξαιτίας της απουσίας εθνικής στρατηγικής και της κυβερνητικής αδιαφορίας, παραμένει μέτριος παράγοντας καινοτομίας, αναφέρει ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σάκης Αρναούτογλου, επικαλούμενος την απάντηση της Κομισιόν και συγκεκριμένα της αρμόδιας επιτρόπου Εκατερίνας Ζαχάριεβα, σε σχετική ερώτησή του.