Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 6:53:17 μμ
Ιωσηφίδης Μάκης

Ιωσηφίδης Μάκης

Πέμπτη, 02 Απριλίου 2020 18:49

Μέλπω η γλωσσοκοπάνα

Γράφει ο Μάκης Ιωσηφίδης.

Δεν βάζει γλώσσα μέσα η Μέλπω. Αρχίζει την γκρίνια και σταματημό δεν έχει. Ο φουκαράς ο Ζαχαρίας γκάνιασε από τότε που την παντρεύτηκε εδώ και κοντά τριάντα χρόνια.

Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 19:56

Βαρεμάρα ρε παιδιά

Γράφει ο Μάκης Ιωσηφίδης, δάσκαλος.

Τώρα, που εδώ και πολλές μέρες κλειστήκαμε όλοι στα σπίτια μας, αρχίσαμε να αναπολούμε τις προηγούμενες ώρες της καθημερινότητάς μας.

Κυριακή, 15 Μαρτίου 2020 19:16

Τα ευτράπελα του κορονοϊού

Γράφει ο Μάκης Ιωσηφίδης, δάσκαλος.

Είμαι κι εγώ κλεισμένος στο σπίτι μου όπως όλος ο κόσμος. Έχω δει τις ειδήσεις σε όλα τα κανάλια, περιηγήθηκα όλες τις ιστοσελίδες στο διαδίκτυο και ψυχοπλακώθηκα.

Τετάρτη, 08 Μαϊος 2019 19:20

Μάκης Ιωσηφίδης: cΟΟΟ…ΠΑΟΚΑΡΑ…

‘’…οοο… παοκάρα…έχω τρέλα…μες στο μυαλόοοο…

Στα πρόθυρα της κατάρρευσης η Βαρβάρα. Στα είκοσι έξι της χρόνια που τα πέρασε όλα στη μικρή επαρχιακή πόλη που γεννήθηκε, δεν αντέχει άλλο. Η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο. Μόλις γύρισε στο σπίτι της από την καφετερία όπου δέχθηκε για μια ακόμη φορά το καθιερωμένο μπούλινγκ από την παρέα της. Αιτία τα κιλά της.
-Κάτι έχεις εσύ, της λέει η κυρα-Γεωργία η μάνα της. Για πες μου.

Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2018 22:32

Μάκης Ιωσηφίδης : Νώντας ο Μακεδονομάχος

Ο Νώντας γεννήθηκε στη Σαλονίκη το 1977 και μεγάλωσε στα πούπουλα. Κολέγια, γλώσσες, σπουδές στας Ευ

ρώπας και…και …και… Μεγάλωσε σε ένα ωραίο πατριωτικό και χριστιανικό περιβάλλον. Δεν έχει παράπονο. Από τους γονείς και τους παππούδες του πήρε σωστές αρχές.

Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 22:34

Ιωσηφίδης Μάκη : OYAI YMIN …

Παραμονή Χριστουγέννων του 2017. Το μικρόσωμο ταπεινό γαϊδουράκι προχωρά μέσα στη νύχτα. Στη ράχη του κάθεται ένας παράξενος αναβάτης. Ισχνός με μακριά μαλλιά, γένια και ένα γλυκύτατο πρόσωπο να λάμπει στο σκοτάδι. Φτωχά τα ρούχα του. Ένας τριμμένος χιτώνας καλύπτει το σώμα του και παλιά σανδάλια τις γυμνές πατούσες του.

Σελίδα 8 από 8