Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021, 9:45:53 πμ
etpa
Δευτέρα, 09 Αυγούστου 2021 19:16

Πολύτιμη συνεργασία Αναγέννησης Πλαγιάς και ΕΛΒΙΑΛ

Συντάκτης:

Με την πασίγνωστη ανά την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο εταιρεία ELVIAL S.A. συνοδοιπόρο και στήριγμα ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς η ομάδα εκπρόσωπος του νομού Κιλκίς στις εθνικές κατηγορίες ποδοσφαίρου της χώρας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΛΑΓΙΑΣ.

 

Για δεύτερη χρονιά η ομάδα της Πλαγιάς θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της γ' εθνικής κατηγορίας καθώς και στον ιστορικό θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος έχοντας ως μέγα χορηγό στην νέα αυτή προσπάθεια της μια εταιρεία που εδρεύει στο νομό Κιλκίς και αποτελεί έναν πανίσχυρο συνοδοιπόρο για την επίτευξη των στόχων της ομάδας.

H συνεργασία της Αναγέννησης Πλαγιάς με την ELVIAL S.A. ξεκινά με την αναγραφή της εταιρείας στις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας και επεκτείνεται και σε άλλες διαφημιστικές επιλογές τις οποίες όπως έχει συμφωνηθεί και από τα δύο μέρη θα πραγματοποιούνται από κοινού.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ

''Η Διοίκηση, οι προπονητές και οι πoδοσφαιριστές της ομάδας επιθυμούν να εκφράσουν τις πλέον θερμές ευχαριστίες τους προς τους ιδιοκτήτες της μεγάλης Κιλκισιώτικης εταιρείας ΕLVIAL S.A. και να ευχηθούν υγεία, επιτυχίες και πάντοτε στην κορυφή. Ευελπιστώντας ότι η κατάκτηση των κορυφών στο χώρο του αλουμινίου για την εταιρεία θα αποδειχθεί και καλός οιωνός για ανάλογες επιτυχίες στον αθλητικό χώρο και για την Αναγέννηση Πλαγιάς''.