Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021, 10:50:34 μμ
etpa
Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 22:37

Βράβευση Εκπαιδευτικού Κέντρου 'Σαγματοπούλου'

Συντάκτης:

Βραβεύθηκαν και αναδείχθηκαν οι καλύτερες πρακτικές στην Εκπαίδευση, οι καινοτομίες, οι εκσυγχρονισμένες και οι πιστοποιημένες μέθοδοι διδασκαλίας βασισμένες σε μελέτες, και ό,τι συνιστά την Παιδεία και την Εκπαίδευση σήμερα.

Καταφέραμε με πολλή δουλειά και υπευθυνότητα να αποκτήσουμε Silver βραβείο στην κατηγορία: "Excellence in Teaching Foreign Languages" (Αριστεία στην Διδασκαλία Ξένων Γλωσσών) σε Ελλάδα και Κύπρο στα ELT AWARDS 2021, με υψηλή βαθμολογία από την επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από αξιόλογους ξένους διακεκριμένους ανθρώπους της εκπαίδευσης.

 

Μια ακόμη διάκριση για το σχολείο μας ήρθε να προστεθεί στις βραβεύσεις της δουλειάς μας, έπειτα από το Silver Βαρβείο στην κατηγορία «Ψηφιακή Εκπαίδευση» στα Education Businness Awards 2017 και στην τιμητική διάκριση στη κατηγορία «Καινοτομία στη Διδασκαλία’ στα Education Leaders Awards 2019.

Φέτος αποφασίσαμε να συγκριθούμε για τις τακτικές μας ως σχολείο, σε θεσμό που απευθύνεται αποκλειστικά σε Κέντρα Ξένων Γλωσσών σε Ελλάδα και Κύπρο. Δικαίως ακολουθήσαμε αυτήν μας την επιλογή.

Απερίγραπτη χαρά, διάκριση, τιμή, δικαίωση κόπων ετών και ευγνωμοσύνη. Αυτό το βραβείο είναι αφιερωμένο σε όλους τους πελάτες μας, αφοσιωμένους τόσων χρόνων, αλλά και στους νέους, που αντιμετωπίζουν την εκπαίδευση των παιδιών τους Υπεύθυνα και ως επένδυση για το μέλλον τους.

Το αφιερώνουμε όμως και σε εμάς τις δύο που από το 2009 που ξεκινήσαμε μόνες μας πια το έργο της μαμάς μας, δεν σταματήσαμε στιγμή να επενδύουμε με πλήρη υπευθυνότητα στην ποιοτική, εκσυγχρονισμένη και πιστοποιημένη εκπαίδευση.

Δύο γενιές στην ξενόγλωσση εκπαίδευση, 46 χρόνια υπεύθυνα δίπλα σας! Μαμά είμαστε σίγουρες πως και από εκεί ψηλά χαίρεσαι και μας καμαρώνεις.

"ΣΑΓΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ"