Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024, 9:31:20 μμ
Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 06:20

Αρκετές περιοχές στη Θεσσαλονίκη θα είναι χωρίς ρεύμα σήμερα

Διακοπές ηλεκτροδότησης είναι προγραμματισμένες για σήμερα Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ, χωρίς ρεύμα θα μείνουν οι παρακάτω περιοχές:

-8:00 π.

μ. – 11:00 π.μ.: Δήμοι Παύλου Μελά – Κορδελιού-Ευόσμου: Στην περιοχή της Σταυρούπολης – Ευόσμου οι οδοί: Μαυρομιχάλη, Βυζαντίου, Μπιζανίου, Ελευσίνας, Περγάμου, Πλουτάρχου, Νίκαιας, Σικελιανού, Ιθάκης από Χρυσοστόμου έως Ιλιάδος, Ακρίτα από Μαυρομιχάλη έως Άρεως, Νίκης από Νίκαιας έως Αγίου Κωνσταντίνου, Αριστοτέλους από 17ης Νοεμβρίου έως Αγίου Κωνσταντίνου, Ρήγα Φεραίου και Καραβαγγέλη από Νίκαιας έως Αγίου Κωνσταντίνου, Κωνσταντινίδη από 17ης Νοεμβρίου έως Μπιζανίου, Πολυτεχνείου από Δαβάκη Κωνσταντίνου και η Πάροδος από Νικομηδείας έως Σαρανταπόρου, Κορυτσάς από πάροδος Δαβάκη έως Σαρανταπόρου, οι οδοί Νικομηδείας και Ελευσίνας και Περγάμου και Πλουτάρχου από Περικλέους έως Ιωάννη Μακρυγιάννη καθώς και πέριξ των παραπάνω οδών.

-8:00 π.μ. – 3:00 μ.μ.: Δήμος Καλαμαριάς: Οι καταναλωτές που βρίσκονται μεταξύ των οδών: Τ. Οικονομίδη, Παπαδημητρίου, Γαβριηλίδου, Αργυροπούλου, Κούσκουρα, Ρουσσίδου, Κ. Γκόνη κ.α.

-11:00 π.μ. – 1:00 μ.μ.: Δήμοι Παύλου Μελά – Κορδελιού-Ευόσμου: Στην περιοχή Σταυρούπολης – Ευόσμου οι οδοί: Νίκαιας από Περικλέους έως Ρήγα Φεραίου, Ολύμπου και Ανδρούτσου Οδυσσέα και Γεώργιου Σίνα και Αντιγόνου, και Βούλγαρη από Περικλέους έως Μακρυγιάννη, Ρήγα Φεραίου και Καραβαγγέλη και Κωνσταντίδη από 17ης Νοεμβρίου έως Νίκαιας καθώς και πέριξ των παραπάνω οδών.

Δείτε επίσης: Προβλήματα υδροδότησης σήμερα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης

Πηγή: Politic.gr