«Το πρόβλημα δεν είναι τα μέσα ενημέρωσης, όσο η Δικαιοσύνη»
Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχολίασε πως «βασικές εγγυήσεις του κράτους Δικαίου, καταλύονται, καταστρατηγούνται και αυτό δημιουργεί συνθήκες ανασφάλειας».
Για το ΕΣΡ είπε πως «θα έπρεπε να κινηθεί η διαδικασία ανάδειξης νέων μελών του ΕΣΡ, αλλά ως τότε έπρεπε να διατηρηθεί η θητεία των υφισταμένων μελών». Όπως παρατήρησε, το κενό είναι τεχνητό και το δημιούργησαν οι νόμοι με τους οποίους έληξε η θητεία των μελών και αυξήθηκε ο αριθμός.
Για τις τηλεοπτικές άδειες παρατήρησε πως «αν είναι αντισυνταγματικός ο νόμος, που κατά τη γνώμη μου είναι, ακυρώνονται οι πράξεις και θα επαναληφθεί η διαδικασία, νομίμως από το ΕΣΡ».
Οι τέσσερις άδειες είναι μια τεχνητή στένωση του φάσματος και αυτό παραβιάζει το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Δίκαιο, κατέληξε.
Πηγή: Το Βήμα



