espa pkm

Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2026, 8:37:29 πμ
Πέμπτη, 12 Μαϊος 2016 14:50

Δραγασάκης: Ο Γιάνης Βαρουφάκης συνεχίζει τις μυθοπλασίες

«Μυθοπλασίες» χαρακτηρίζει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης τα όσα υποστήριξε για το ραντεβού με τον επικεφαλής της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι ο Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «Athens Live».

«Ο Γιάννης Βαρουφάκης συνεχίζει τις μυθοπλασίες, επιχειρώντας να ξαναγράψει την ιστορία (του)» αναφέρει σε tweet του το πρωί της Παρασκευής ο Γ. Δραγασάκης.

«Η συνάντηση με Ντράγκι στην οποία αναφέρεται, δεν υπήρξε ποτέ. Μόνες συναντήσεις με Ντράγκι στις 5/5 (Φρανκφούρτη) & 27/6 (Βρυξέλλες). Και οι 2 έγιναν με τη συμμετοχή του Ευκλείδη Τσακαλώτου» προσθέτει.

Ο Γιάννης Βαρουφάκης συνεχίζει τις μυθοπλασίες, επιχειρώντας να ξαναγράψει την ιστορία (του) 1/3 ΓΔ

— Γιάννης Δραγασάκης (@YDragasakis) 13 Μαΐου 2016

Η συνάντηση με Ντράγκι στην οποία αναφέρεται, δεν υπήρξε ποτέ 2/3 ΓΔ

— Γιάννης Δραγασάκης (@YDragasakis) 13 Μαΐου 2016

Μόνες συναντήσεις με Ντράγκι στις 5/5 (Φρανκφούρτη) & 27/6 (Βρυξέλλες). Και οι 2 έγιναν με τη συμμετοχή του Ευκλείδη Τσακαλώτου 3/3 ΓΔ

— Γιάννης Δραγασάκης (@YDragasakis) 13 Μαΐου 2016

Να υπενθυμίσουμε ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών ισχυρίστηκε ότι την προσπάθειά του να πιέσει την ΕΚΤ πρόδωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης ο οποίος σε συναντηση με τον κ. Ντράγκι στην Φρανκφούρτη είπε στον επικεφαλής της ΕΚΤ: «Μην ακούς τον Βαρουφάκη, θα του προβάλω εγώ βέτο...».

Πηγή: Το Βήμα