Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021, 2:20:30 μμ
etpa
Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016 00:50

ΛΑΕ: Κύριε πρωθυπουργέ, η Αριστερά είναι αλλού!

Συντάκτης:
Κύριε πρωθυπουργέ , η αριστερά είναι αλλού: στις δυνάμεις που συνεχίζουν να παλεύουν για την ανατροπή» δήλωσε την Κυριακή ο Αλέκος Καλύβης, εκπρόσωπος Τύπου της Λαϊκής Ενότητας, σχολιάζοντας την ομιλία Τσίπρα για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.


«Η σημερινή πραγματικότητα στη χώρα μας είναι τραγική για το λαό και δεν αλλάζει με ομιλίες εξωραϊσμού που ψευδεπίγραφα χαρακτηρίζουν ως μάχες την συνθηκολόγηση, την υποταγή και την εφαρμογή των μνημονίων» συνεχίζει η ανακοίνωση.

»Η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ διέψευσε με βροντώδη τρόπο τις προσδοκίες ενός λαού και εγκατέλειψε το πρόγραμμα την πολιτική και τις αρχές της. Παραχάραξε το νόημα του δημοψηφίσματος τον Ιούλη και μετέτρεψε ένα ηρωικό "Όχι" σε ένα ταπεινωτικό "Ναι". Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει αλλάξει στρατόπεδο και εφαρμόζει δεξιά πολιτική.

»Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε η ίδια την αριστερή παρένθεση, διότι αυτό που υπάρχει ως κυβέρνηση σήμερα δεν είναι η αριστερά.

»Η αριστερά είναι αλλού.Μέσα στους αγώνες του λαού. Ανάμεσα στις δυνάμεις όπως η ΛΑΕ που επιμένουν στην Ανατροπή» καταλήγει ο κ. Καλύβης.

Πηγή: Το Βήμα