Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024, 6:32:21 πμ
Πέμπτη, 23 Μαϊος 2024 15:12

Μία μέρα στην πόλη αφιερωμένη στις ευρωπαϊκές εκλογές

Η γνωριμία των νέων της Θεσσαλονίκης με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου είναι ο στόχος της εκδήλωσης με τίτλο «Ημέρα ΨΗΦΙΖΩ», που διοργανώνεται από το Διεθνές Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ «European Studies (ESIS)», το Δημοτικού Συμβούλιο Νέων Θεσσαλονίκης, το Europe Direct Θεσσαλονίκης, το Europe Direct Κεντρικής Μακεδονίας και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 και ώρα 17.00, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (Αίθ. Μανόλης Αναγνωστάκης) και περιλαμβάνει συζήτηση νέων και οργανώσεων της πόλης με τον Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλαδα, κ. Κωνσταντίνο Τσουτσοπλίδη και τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Θεσσαλονίκης, κ. Βασίλη Γάκη, ενώ θα «κλείσει» με συναυλία νεανικών συγκροτημάτων της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί ένα ζωντανό συμμετοχικό εργαστήριο για τις ευρωεκλογές, στο αίθριο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, από τους φοιτητές του Διεθνούς Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ «European Studies (ESIS)».

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε όλη την ροή ειδήσεων

Πηγή: Politic.gr