espa pkm

Κυριακή, 31 Μαΐου 2026, 8:49:29 πμ
Τετάρτη, 06 Απριλίου 2016 12:50

Μητσοτάκης: Είδαμε πού κατέληξε η παράσταση του Τσίπρα με ΔΝΤ

«Σήμερα όλοι γνωρίζουμε που κατέληξε η παράσταση που το Σάββατο ξεκίνησε ο κ. Τσίπρας. Το ΔΝΤ παραμένει και μάλιστα ενισχυμένο στο πρόγραμμα. Μαζί και οι πιεστικές, συχνά υπερβολικές, απαιτήσεις του» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.


Ο πρόεδρος της ΝΔ συνέχισε: «Η θέση αλλά και η αξιοπιστία της Ελλάδας, δυστυχώς αποδυναμώθηκαν ακόμη περισσότερο. Νέα πολύ επώδυνα μέτρα έρχονται για όλους τους πολίτες.

» Το φορολογικό σοκ που σχεδιάζει η Κυβέρνηση, στραγγαλίζει την οικονομία, επιδεινώνει δραματικά την κρίση και, σε συνδυασμό με την ανεξέλεγκτη πλέον κατάσταση στο προσφυγικό, οδηγεί τη χώρα σε ασφυξία.

» Στο οριακό σημείο που έχουμε φτάσει, χρειάζεται περισσότερο από ποτέ: σοβαρότητα, αλήθεια, δουλειά, αποφασιστικότητα, αξιοπιστία. Και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Αυτή η κυβέρνηση δεν διαθέτει τίποτα από αυτά. κ. Τσίπρας είναι αδιόρθωτος. Ζημιώνει τη χώρα. Κανείς δεν ελπίζει τίποτα από αυτόν. Για αυτό πρέπει να φύγει τώρα.»


Πηγή: Το Βήμα