Ο πρόεδρος της ΝΔ συνέχισε: «Η θέση αλλά και η αξιοπιστία της Ελλάδας, δυστυχώς αποδυναμώθηκαν ακόμη περισσότερο. Νέα πολύ επώδυνα μέτρα έρχονται για όλους τους πολίτες.
» Το φορολογικό σοκ που σχεδιάζει η Κυβέρνηση, στραγγαλίζει την οικονομία, επιδεινώνει δραματικά την κρίση και, σε συνδυασμό με την ανεξέλεγκτη πλέον κατάσταση στο προσφυγικό, οδηγεί τη χώρα σε ασφυξία.
» Στο οριακό σημείο που έχουμε φτάσει, χρειάζεται περισσότερο από ποτέ: σοβαρότητα, αλήθεια, δουλειά, αποφασιστικότητα, αξιοπιστία. Και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Αυτή η κυβέρνηση δεν διαθέτει τίποτα από αυτά. κ. Τσίπρας είναι αδιόρθωτος. Ζημιώνει τη χώρα. Κανείς δεν ελπίζει τίποτα από αυτόν. Για αυτό πρέπει να φύγει τώρα.»
Πηγή: Το Βήμα



