Quantcast
Τρίτη, 6 Ιουνίου 2023, 4:44:04 πμ
Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 15:07

Συνάντηση του Δημήτρη Κούβελα με πολίτες της Καλαμαριάς

«Μαζί για την Καλαμαριά με έργα!»

«Βρέθηκα πολύ κοντά με τους πολίτες της Καλαμαριάς ήδη από την προηγούμενη προεκλογική περίοδο. Η σχέση μας δυνάμωσε πολύ αυτά τα τέσσερα χρόνια και καταφέραμε μαζί να πετύχουμε ώστε η Καλαμαριά να κάνει σημαντικά βήματα προόδου και να προχωρήσουν έργα που έχουν ανάγκη ο τόπος και οι πολίτες και θα συμβάλλουν καθοριστικά στο μέλλον της Καλαμαριάς.

Είναι χαρά μου να ξεκινώ τον αγώνα μου για τις εκλογές του Μαΐου μαζί σας».

Με τα λόγια αυτά ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Δημήτρης Κούβελας καλωσόρισε τους φίλους του στην περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης που κατέκλυσαν το «Design Café». Ανάμεσά τους ο Δήμαρχος Γιάννης Δαρδαμανέλης και όλα τα στελέχη της Διοίκησης του Δήμου Καλαμαριάς.

«Αισθάνομαι χρέος μου να ανταποκρίνομαι στην εμπιστοσύνη σας με πράξεις και όχι με λόγια» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κούβελας ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος που πέτυχε με επίμονες προσπάθειες:

– να εγκριθεί το Αλιευτικό καταφύγιο, να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση και να δρομολογείται η υλοποίηση του.

– Η διάνοιξη της οδού Πόντου να «βρίσκει το δρόμο της», με δέσμευση του Πρωθυπουργού.

– Τα “ανταλλάξιμα” οικόπεδα, το μαρτύριο για εκατοντάδες οικογένειες επί δεκαετίες, να λήξει με τον δικαιότερο τρόπο χωρίς κόστος για τους πολίτες, με διάταξη νόμου που πρότεινε!

Μίλησε ακόμη για την αναβάθμιση του περιβάλλοντος, με αξιοποίηση του θαλάσσιου μετώπου και των πλεονεκτημάτων της περιοχής.

Όπως είπε, θέση του είναι, η Μαρίνα της Αρετσούς να γίνει πόλος προστιθέμενης αξίας, με σεβασμό στο περιβάλλον, τις ανάγκες των πολιτών και την ιστορία της παραλίας.

Όπως επεσήμανε, δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται για την πλήρη αξιοποίηση του στρατοπέδου Κόδρα ως πνεύμονα πρασίνου, αναψυχής και πολιτισμού με χρήση κάθε χρηματοδοτικού εργαλείου. Προτεραιότητα, συμπλήρωσε, είναι να στηρίξουμε τον Δήμο για τη  δημιουργία περισσότερων χώρων πράσινου.

Ακόμη, η προσφυγομάνα Καλαμαριά να αναβαθμιστεί ως αυτόνομος τουριστικός προορισμός με αξιοποίηση των φυσικών, ιστορικών και πολιτιστικών στοιχείων που τη χαρακτηρίζουν.

Αναφερόμενος στις εκλογές της 21ης Μαΐου ο Βουλευτής Δημήτρης Κούβελας επισήμανε ότι «η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έκανε πράξη όλα όσα συμφώνησε με τους πολίτες το 2019» ενώ ξεκαθάρισε ότι «μόνο με κυβέρνηση Ν.Δ. μπορεί να συνεχίσει σταθερά η Ελλάδα πιο μπροστά και πιο ψηλά».

Κλείνοντας ο κ. Κούβελας δεσμεύτηκε ότι και στην επόμενη κυβερνητική θητεία θα παρεμβαίνει ακόμη πιο αποτελεσματικά στην Κυβέρνηση και τη Βουλή για τις ανάγκες της Καλαμαριάς και των ανθρώπων της, πάντα σε καλή συνεργασία με την διοίκηση του Δήμου.

Δείτε επίσης: Μην φύγεις, όχι κι εσύ”: Συγκλόνισε ο αναισθησιολόγος στη δίκη Πισπιρίγκου για τη Τζωρτζίνα – “Εγινε έκρηξη στο κεφάλι μου”

Πηγή: Politic.gr