Στη σύλληψη δύο ατόμων, που ενέχονται σε ισάριθμες περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.
Το πρωί της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο περιπολιών στην Εγνατία Οδό και στην Π.
Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας, εντόπισαν, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, στο ύψος των κόμβων Κερδυλλίων και Ασπροβάλτας αντίστοιχα, δύο επιβατικά αυτοκίνητα, οι οδηγοί των οποίων προκειμένου να αποφύγουν επικείμενο έλεγχο, ανέπτυξαν ταχύτητα και προσπάθησαν να διαφύγουν.
Συνελήφθησαν 16χρονος Σύρος και 26χρονος ημεδαπός, κατά περίπτωση, οι οποίοι κατελήφθησαν να μεταφέρουν άτομα που δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.
Στο πλαίσιο έρευνας του οχήματος που οδηγούσε ο δεύτερος άντρας, εντός σταχτοδοχείου εντοπίστηκε κουτί σπίρτων που περιείχε ποσότητα ηρωίνης, το οποίο και κατασχέθηκε.
Σε βάρος τους σχηματίστηκαν σχετικές δικογραφίες από αστυνομικούς των Τμημάτων Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης και Αγίου Αθανασίου αντίστοιχα, ενώ ερευνάται το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οχημάτων μεταφοράς.
Σημειώνεται ότι, οι δύο οδηγοί στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.
03/09/2021, 09:08
Ντιέγκο Σάες-Παπαχρήστου
Δείτε επίσης:Θεσσαλονίκη: Αιματηρό επεισόδιο στην Τριανδρία
- Κορονοϊός: Παρεμβαίνει εισαγγελέας για την υπόθεση της 54χρονης (vid)
- Καλλιάνος για ανήλικες στην υπόθεση Σεμέδο: «Tις άφησαν αδέσποτες να ψάχνουν θύματα για 200 και 300 ευρώ»
- Κιλκίς: Λήστεψαν μετανάστες και ζητούσαν χρήματα από τους συγγενείς τους
- Τρομοκρατικό χτύπημα η επίθεση στη Νέα Ζηλανδία (pic & vid)
- Ένα γιγαντιαίο αγριολούλουδο σε 20ώροφο κτήριο στην Jersey City (pics)
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
Πηγή: Politic.gr