Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, 2:17:28 μμ
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 19:11

Αντίπαλοί μας είναι τα προβλήματα Και το μνημόνιο

gkoundenoudis


Για μένα και οι πέντε είναι εκλεγμένοι. Είναι τόσες πολλές οι υποχρεώσεις ώστε θα χρειαστούμε τη συνδρομή όλων για να ανταπεξέλθουμε στην εντολή του λαού του ν. Κιλκίς για ανάπτυξη και πρόοδο.
Με τα λόγια αυτά παρουσίασε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χρήστος Γκουντενούδης τους πέντε υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Κιλκίς στο συνδυασμό «Δύναμη για τη Μακεδονία» του Παν. Ψωμιάδη, το μεσημέρι της Πέμπτης στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στο Κιλκίς.
Είναι οι κ. Ανδρέας Βεργίδης, Γιώργος Φράγκος, Κατερίνα Μακρή, Παύλος Θωμαϊδης και Νίκος Ταχτσίδης, όπως αποκάλυψε ήδη από την Τρίτη η εφημερίδα μας.
Ο κ. Γκουντενούδης ενημέρωσε για τον τρόπο που επιλέχθηκαν. Προσπαθήσαμε να καλύψουμε γεωγραφικά, όσο  ήταν δυνατόν, ολόκληρο το νομό. Η πρόταση ήταν δική μου (από το σύνολο των 15-19 που συμμετείχαν στις διαδικασίες) και η τελική επιλογή του υποψήφιου περιφερειάρχη Παν. Ψωμιάδη, διευκρίνισε.
Παρουσίασε έναν έναν τους πέντε υποψήφιους συμβούλους του, πασίγνωστους άλλωστε στην κοινωνία του νομού για τη δράση τους στους επαγγελματικούς, συνδικαλιστικούς και τους στίβους της αυτοδιοίκησης,.
Παρότι αμυντικός, όπως είπε, εκτιμά ότι το παιχνίδι θα γίνει στο μεσαίο χώρο. Η μπάλα χαμηλά λοιπόν, συνόψισε και δεσμεύτηκε ότι δεν πρόκειται να μπει σε αντιπαραθέσεις, Σεβόμαστε όλους, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τη μάχη χωρίς ακρότητες και εντάσεις.
Ο κ. Γκουντενούδης έδωσε και χρήσιμα στοιχεία της εκλογικής μάχης: Θα ισχύσει μονοσταυρία, θα εκλεγούν τρεις και το Κιλκίς θα εκπροσωπηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο από τους τρεις αιρετούς και τον αντιπεριφερειάρχη του νικητή συνδυασμού.
Χαρακτήρισε αδικημένο το Κιλκίς από τον Καλλικράτη ενώ, απαντώντας και σε σχετική ερώτησή μας, τόνισε ότι πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί εντός των ημερών από τον κ. Ψωμιάδη. Σε ειδικό τετρασέλιδο έντυπο θα υπάρχουν και συγκεκριμένες δεσμεύσεις σε έργα υποδομής για το ν. Κιλκίς. Η πλήρης παρουσίαση του προγράμματος θα γίνει από τον κ. Ψωμιάδη στις 17 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς.
Στα έργα υποδομής και σε έργα συνέχεια όσων δρομολογήθηκαν από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση εστίασε το επιμέρους ενδιαφέρον του για το νομό ο κ. Γκουντενούδης. Θα προσπαθήσουμε για ότι δυνατόν και εφικτόν . Τέλος, συντασσόμενος με τη θέση της Ν.Δ. περί του χαρακτήρα των εκλογών τόνισε ότι η υπερψήφιση του συνδυασμού θα αποτελεί και μήνυμα κατά του μνημονίου.