Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024, 5:08:10 πμ
Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2007 07:13

Γιάννης Κίτης : Με τον Γ. Παπανδρέου είμαστε οι νικητές

Την πεποίθησή του ότι στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου η Ελλάδα θα έχει Πρωθυπουργό τον Γ. Παπανδρέου και το Κιλκίς τον ίδιο νέο εκπρόσωπο στη Βουλή εξέφρασε σε μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση που πραγματοποίησε την  Τετάρτη στην Αξιούπολη ο υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννης Κίτης. Μιλώντας στη συγκέντρωση, η οποία χαρακτηρίστηκε από εξαιρετική επιτυχία παρά την αιφνίδια μεταβολή του καιρού, ο κ. Κίτης τόνισε ιδιαίτερα την ωφέλεια που μπορεί να περιμένουν οι Κιλκισιώτες απ’ αυτή την διπλή νίκη-διπλή αλλαγή.

Αναφερόμενος στο πρόσωπο του αρχηγού υπογράμμισε το άκρως θετικό στυλ ηγεσίας του και ιδιαίτερα το χάρισμα του Γ. Παπανδρέου να είναι “αληθινός” πολιτικός, ηγέτης με διεθνή αναγνώριση, ήπιος και ταυτόχρονα αποδεδειγμένα αποτελεσματικός. Έτσι, είπε, η πρωθυπουργία του θα έρθει στις 16 Σεπτεμβρίου ως η κατάλληλη λύση στην κατάλληλη στιγμή για να βρει η Ελλάδα τον ρυθμό της και να ωφεληθεί-ανακουφισθεί άμεσα ο ελληνικός λαός.
Στη συνέχεια ο κ. Κίτης εξήγησε αναλυτικά τα 10 βασικά μέτρα του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ για τα οποία έχει δεσμευτεί προσωπικά ο ηγέτης του Κινήματος ως αυριανός Πρωθυπουργός και στάθηκε κυρίως στις θετικές επιπτώσεις που αυτά τα μέτρα αναμένεται να έχουν στην τοπική οικονομία του Κιλκίς υπέρ των αγροτών, του εμπόρων και επαγγελματιών, των επιστημόνων και ιδιαίτερα της νέας γενιάς.
Άλλωσε, τόνισε εκ νέου, ότι αυτός είναι ο λόγος που ο ίδιος αποφάσισε να μπει στην πολιτική για να διεκδικήσει την εμπιστοσύνη των προοδευτικών Κιλκισιωτών και να αποτελέσει τον εκφραστή του στη Βουλή. Επειδή πιστεύει στην ηγεσία του Γ. Παπανδρέου και βλέπει σ’ αυτήν μία μοναδική ευκαιρία γενικά για την Ελλάδα και ειδικά για περιοχές όπως το Κιλκίς.
Κλείνοντας ο κ. Κίτης ζήτησε από τους συγκεντρωμένους, όπως και από όλους του σύγχρονους, προοδευτικούς ψηφοφόρους του Κιλκίς να στηρίξουν με την ψήφο τους αυτή την προοπτική για να έχει νέα κυβέρνηση η Ελλάδα και να έχει νέο βουλευτή το Κιλκίς.