Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, 8:32:44 μμ
Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010 11:42

«Η δημοτική αρχή υπηρέτης του πολίτη»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας Θανάσης Λαπόρδας, με μία πρωτοποριακή κίνηση επέδειξε το μοντέλο διοίκησης που θέλει να ακολουθήσει: Άκουσε «από πρώτο χέρι» τις απόψεις των πολιτών, αφουγκράστηκε τις αγωνίες τους αναφορικά με την πορεία εκτελουμένων έργων αλλά και γενικότερα για την πορεία του τόπου τους, και ταυτοχρόνως έγινε κοινωνός τους σε επίπεδο διεκδίκησης αλλά και εφαρμοσμένης πολιτικής.

Στις περιοχές του νέου δήμου Παιονίας, ο υποψήφιος δήμαρχος είχε στις τρείς διαδοχικές συναντήσεις του την περασμένη εβδομάδα σε Γουμένισσα, Ευρωπό και Αξιούπολη. Όπως δήλωσε και ο ίδιος, οι εν λόγω συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο εφαρμογής μιάς πολιτικής αντίληψης, που θέλει την δημοτική αρχή υπηρέτη του πολίτη, η οποία να διαλέγεται με αυτόν, να κατανοεί τις ανάγκες του και, βεβαίως, να λαμβάνει υπ’ όψιν της τις προτάσεις του για την εκπόνηση του επιχειρησιακού προγράμματος, βάσει του οποίου θα κληθεί να διοικήσει την επομένη των εκλογών.
«Γι’ αυτό», όπως ανέφερε, «έχει τεράστια σημασία να «ακούς» τον πολίτη και να αντιλαμβάνεσαι την ανησυχία του.Εμείς οργανωμένα με διαφάνεια, πρόγραμμα και, πάνω απ’ όλα, διεκδικητική διάθεση, είμαστε ως συνδυασμός έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις, που θέτουν οι πολίτες, απαιτούν οι καιροί και εγγυάται η γνώση και η πείρα μας, ώστε να υπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αναπτυξιακή προοπτική του δήμου μας».

Συνέντευξη τύπου
Την Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι, ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας κ. Θανάσης Λαπόρδας θα παραθέσει συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πολυκάστρου, παρουσία δημοσιογράφων και υποψήφιων δημοτικών συμβούλων. Ο κ. Λαπόρδας θα ενημερώσει για θέματα που άπτονται της προεκλογικής εκστρατείας του συνδυασμού.