Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 7:36:54 μμ
Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2010 17:07

Η νίκη θα έρθει με την ενότητα

skandalidis


Ενότητα και νίκη, ήταν το μήνυμα που εξέπεμψε η μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, με κύριο ομιλητή τον Κώστα Σκανδαλίδη. Ένα μήνυμα που έστειλαν όλοι οι ομιλητές, με τον δήμαρχο Κιλκίς, Δημ. Τερζίδη, ν ' απευθύνεται ονομαστικά στους Ν. Αφεντουλίδη και Γ. Φαχουρίδη, καθώς και σε πρόσωπα που επέλεξαν να ενταχθούν στον συνδυασμό Μπαλάσκα, για συστράτευση ενόψει του β γύρου των εκλογών.
Στη συγκέντρωση, που διοργάνωσε η ΝΕ Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ, χαιρετισμό απηύθυνε κι ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χρ. Ανθρακίδης, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση του ότι ο συνδυασμός του Μ. Μπόλαρη θα είναι ο νικητής των εκλογών στην περιφέρεια "χάρη στη μεγάλη ανατροπή που ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα και θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Κυριακή".
Η συγκέντρωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του συντονιστή της ΝΕ, Λ. Δημητριάδη, ο οποίος ζήτησε να παραμεριστούν οι τυχόν πικρίες του πρώτου γύρου και να στηριχθούν απ' όλους οι συνδυασμοί Τερζίδη και Μπόλαρη.
Αμέσως μετά έλαβε τον λόγο ο βουλευτής Γ. Φλωρίδης, ο οποίος ξεσήκωσε κυριολεκτικά τους συγκεντρωμένους με τη δυναμική του παρέμβαση. "Θέλω ν' αναδείξω αυτό που έκανα μια ζωή, δηλαδή την ηθική υπόσταση της πολιτικής. …Ο λαός πρέπει να απαντήσει στο ζήτημα της ηθικής τάξης" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Φλωρίδης καταχειροκροτούμενος.
Στη συνέχεια χαιρέτισε ο βουλευτής Θ. Παραστατίδης  ζητώντας να μείνουν πίσω τα όποια προβλήματα δημιουργήθηκαν και οι σχολιασμοί για το αποτέλεσμα του α γύρου. Παράλληλα, δήλωσε ότι συμμερίζεται τις θέσεις του κ. Φλωρίδη περί ηθικής στην πολιτική κι εξέφρασε την αισιοδοξία του για την ανατροπή του αποτελέσματος του α γύρου.
Στην ομιλία του, ο κ. Σκανδαλίδης αφού αναφέρθηκε στην πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας, τόνισε μεταξύ άλλων ότι το "ζήτημα ηθικής τάξης είναι σαφές για το Δήμο του Κιλκίς" καλώντας τους ψηφοφόρους σε Κιλκίς και Κ. Μακεδονία να συγκρίνουν το ήθος, την εργατικότητα, τη γνώση και τη συστηματική παρουσία των υποψηφίων, ο κ. Σκανδαλίδης ζήτησε από τους πολίτες να δώσουν τη νίκη στους Δ. Τερζίδη και Μ. Μπόλαρη. "Για μας είναι θέμα τιμής να κερδίσουν. Γι' αυτό πρέπει την Κυριακή να βρεθούν όλοι οι δημοκράτες και προοδευτικοί πολίτες στο ίδιο μετερίζι με την ίδια αποφασιστικότητα.", κατέληξε ο κ. Σκανδαλίδης.