Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 7:58:57 μμ
Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010 18:25

Καμιά αύξηση στα τέλη σε όλη την τετραετία

lapordas


Τα επίσημα εγκαίνια λειτουργίας του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού συνοδεύτηκαν από ουσιώδεις εξαγγελίες του επικεφαλής υποψήφιου Δημάρχου Θανάση Λαπόρδα. Μιλώντας σε ένα πολυπληθές και ενθουσιώδες ακροατήριο ο κ. Λαπόρδας είπε μεταξύ άλλων:
Αγαπητοί συνδημότες του Πολύκαστρου, της Αξιούπολης, της Γουμένισσας, του Ευρωπού, των Λειβαδιών. ΤΗΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!
Σήμερα κάνουμε ένα βήμα ακόμα για την Παιονία της Ανάπτυξης, για τον δήμο που θα μας ενώσει όλους.
Το αύριο της Παιονίας, το αύριο όλων μας, εξαρτάται από το πόσα μας ενώνουν και όχι από το πόσα μας χωρίζουν!
Έχουμε σήμερα εδώ, το πιο άξιο δυναμικό απ’ όλους τους δήμους.
Έχουμε έναν υπέροχο κόσμο που έρχεται κοντά μας για να υπηρετήσει και να στηρίξει αρχές και προγράμματα για το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου.
Δεν υπάρχει κανείς ανάμεσα μας, που δεν έχει στο νου και στην καρδιά του, την Παιονία με τα προβλήματα και τις μεγάλες της δυνατότητες.
Σας το χω ξαναπεί ότι αυτή η εντυπωσιακή δυναμική και η ποιότητα της παράταξης μας,
Έχει ενοχλήσει πολλούς! Ακούω ψιθύρους που προσπαθούν να πληγώσουν την τιμή και την υπόληψη των ανθρώπων που έχω δίπλα μου. Με πικραίνει ότι προέρχονται από έναν προσφιλή ιδεολογικό και πολιτικό χώρο, αλλά δεν με αγγίζει! Η συκοφαντία δείχνει μονάχα φόβο και ηττοπάθεια! Η απάντηση μου, η απάντηση όλων μας είναι μία. Προχωράμε μπροστά και θα πάρουμε τον δήμο!
Τέτοια συγκέντρωση εμπειρίας, τέτοιο δυναμικό στην υπηρεσία του δήμου, δεν έχει ξαναγνωρίσει ο τόπος μας.
Εγκαινιάζω λοιπόν σήμερα μαζί μ’ αυτό το εκλογικό κέντρο, την πορεία μας,  τον αγώνα μας, για την νίκη στις 7 Νοεμβρίου.
Λοιπόν, το ξεκαθαρίζουμε: Θέλουμε μία Παιονία που θα στηρίζεται στη σωστή διοίκηση και στην διαφάνεια. Ανάπτυξη που στηρίζεται σε συγκεκριμένες δράσεις όπως το Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης που προσπαθούν να αντιγράψουν οι αντίπαλοί μας,, τη σωστή διαχείριση των πλούσιων υδάτινων πόρων του Δήμου μας, την ολοκλήρωση των υποδομών και των μεγάλων έργων που χρειάζεται ο Δήμος, την προστασία του περιβάλλοντος ως μοχλού ανάπτυξης της περιοχής μας,
την αξιοποίηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς,  την επίδειξη του κοινωνικού προσώπου του Δήμου μέσω του προγράμματος κοινωνικής πολιτικής που σκοπεύουμε να εφαρμόσουμε,
και, τέλος, την δημιουργία υπόβαθρου λύσεων στα προβλήματα που μαστίζουν την εποχή μας, όπως η ανεργία και η οικονομική στενότητα.
Δεσμευόμαστε ότι θα ΠΑΓΩΣΟΥΜΕ τα δημοτικά τέλη για 4 χρόνια.
Δεσμευόμαστε ότι θα ΠΑΓΩΣΟΥΜΕ τα τέλη άρδευσης για 4 χρόνια.
Δεσμευόμαστε για τη σωστή ενημέρωση και βοήθεια προς όλες τις κοινωνικές ομάδες.
Δεσμευόμαστε για διαφάνεια στη δημόσια διοίκηση.
Δεσμευόμαστε ότι θα αξιοποιήσουμε σωστά το ανθρώπινο δυναμικό μας.
Μα πάνω απ’ όλα, δεσμευόμαστε ότι θα πάμε την ΠΑΙΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!
Πάμε μπροστά!!
ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ