Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024, 2:59:27 πμ
Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2010 14:31

«Κεντρική Μακεδονία: Μέτωπο Ανάπτυξης»

mpolaris


«Κεντρική Μακεδονία: Μέτωπο Ανάπτυξης», είναι το όνομα του συνδυασμού του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Μάρκου Μπόλαρη. Το όνομα αποτυπώνει τη βασική προτεραιότητα του προγράμματος του συνδυασμού, που δεν είναι άλλη από την ανάπτυξη της περιοχής με συγκεκριμένο σχέδιο και δράσεις.
Ο κ. Μπόλαρης ανακοίνωσε επίσης ότι θα προβάλλει ηλεκτρονικά τις θέσεις και το πρόγραμμά του, σε μία προσπάθεια να μην προκαλέσει αυτή τη δύσκολη στιγμή της οικονομικής κρίσης. Η οικονομική και οικολογική εναλλακτική πρόταση, θα αναρτηθεί εντός των επομένων ημερών στο διαδίκτυο. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης δήλωσε:
«Πάρα πολλά καλά προγράμματα, έχουν γίνει πολυτελείς τόμοι οι οποίοι κοσμούν τις βιβλιοθήκες. Τώρα υπάρχει διαφορετικός σχεδιασμός. Το πρόγραμμα θα είναι σε λίγες μέρες στο διαδίκτυο. Δε θα βγάλουμε πολυτελή τόμο. Θα έχουμε ένα "ηλεκτρονικό έντυπο" το οποίο θα λειτουργεί τροχιοδεικτικά. Θα δίνει τίτλους, θα δίνει κεφαλαία γράμματα, θα παραπέμπει στην ιστοσελίδα για λεπτομέρειες. Έτσι θα μπορούμε να είμαστε και πρακτικοί και χρήσιμοι και να σεβαστούμε ζητήματα που υπάρχουν σ’ αυτή την οικονομική συγκυρία, αλλά κυρίως δε θα καταστρέψουμε πολύ χαρτί».