Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024, 4:01:48 μμ
Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2007 06:01

Ο Κ. Κιλτίδης αξιοποιεί νέα στελέχη

Οι Κ. Γιαννόπουλος και Κ. Παπαδόπουλος σε θέσεις – κλειδιά. Και έπεται συνέχεια

Η συμμετοχή του Κ. Κιλτίδη στην κυβέρνηση και στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ως υφυπουργός σήμανε την αξιοποίηση μιας σειράς στελεχών του ν. Κιλκίς σε θέσεις κλειδιά του κρατικού μηχανισμού.
Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης τοποθέτησε τον νομαρχιακό σύμβουλο Κώστα Γιαννόπουλο στη θέση του αντιπροέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ, του κρίσιμου δηλαδή φορέα για την πληρωμή των κοινοτικών επιδοτήσεων στους αγρότες.Ο 33χρονος Κώστας Γιαννόπουλος είναι οικονομολόγος και η τοποθέτησή του στον ΟΠΕΚΕΠΕ σηματοδοτεί τη βούληση  του κ. Κιλτίδη αφ’ ενός να αξιοποιήσει στελέχη της Ν.Δ. του ν. Κιλκίς και αφ’ ετέρου την διακαή επιθυμία του να επιτύχει την ταχεία πληρωμή των επιδοτήσεων με στελέχη ικανά και της απολύτου εμπιστοσύνης του.Με απόφαση του κ. Κιλτίδη εξάλλου προσλήφθηκε ως ειδικός επιστημονικός συνεργάτης του ο πολιτικός μηχανικός και δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς  Κώστας Παπαδόπουλος.

Εντός των προσεχών ημερών και εβδομάδων επίκειται. σύμφωνα με πληροφορίες μας, η αξιοποίηση και μιας σειράς ακόμα στελεχών της Ν.Δ του νομού όπως οι κ. Γιώργος Γίτσος, Θαν. Ρωσσόπουλος, Κ. Σιωνίδης, Μ. Τσοτσάκη κ.α.