Τρίτη, 16 Απριλίου 2024, 6:12:17 μμ
Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2010 19:46

Ολοκληρώνουμε νικηφόρα τον εκλογικό μας αγώνα

liartsi


Στις Δημοτικές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου οι δημότες του Δήμου Παιονίας έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στο Δημοτικό μας Συνδυασμό   ‘’Παιονία – Όραμα Ευθύνης και Προοπτικής’’ εκφράζοντας ξεκάθαρα τη βούλησή τους για έναν Δήμο ισχυρό, με Διοικητική και Οργανωτική αυτοτέλεια, για έναν Δήμο πρωταγωνιστή των εξελίξεων σε όλους τους τομείς ανάπτυξης του τόπου μας.
Οι δημότες του Δήμου Παιονίας, στο σύνολό τους, πείστηκαν από τις θέσεις και από τον προγραμματικό λόγο που ανέπτυξε, καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ο Δημοτικός μας Συνδυασμός για έντιμη και χρηστή Διοίκηση, με σεβασμό στο δημότη, για Διαφάνεια στην οικονομική διαχείριση και αξιοποίηση όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που παρουσιάζει η περιοχή μας στον τοπικό αναπτυξιακό σχεδιασμό.
Θέλω να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες προς όλους τους δημότες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και με την υποδειγματική τους συμπεριφορά φρόντισαν για την ομαλή διεξαγωγή των Δημοτικών Εκλογών.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και σε όσους εργάστηκαν για την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων.
Θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω από καρδιάς και όλους τους δημότες που  υποστήριξαν με θέρμη το Δημοτικό μας Συνδυασμό και με την αγάπη και εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, μας έδωσαν την ευκαιρία να προκριθούμε στο δεύτερο εκλογικό γύρο.
Απευθυνόμενη σε όλους τους δημότες του Δήμου Παιονίας, τους ζητώ τον όμορφο και έντιμο αγώνα που ξεκινήσαμε μαζί, μαζί και να τον ολοκληρώσουμε νικηφόρα την Κυριακή της 14ης Νοεμβρίου. Τους καλώ να εντείνουμε την προσπάθειά μας, με θάρρος, με δύναμη και με αποφασιστικότητα. Να δώσουμε τη μάχη  με πίστη στις αξίες και στις αρχές μας, βάζοντας πάνω και πρώτα απ’ όλα το συμφέρον του τόπου μας. Και τούτο μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την επιλογή των Άξιων, των  Ικανών Ανθρώπων που έχουν στόχο ζωής  την Προσφορά και τη Δημιουργία στο Δήμο Παιονίας.
Καλώ όλους τους δημότες, ανεξάρτητα από τις πολιτικές τους πεποιθήσεις, την Κυριακή να δώσουν το παρόν τους στην κάλπη και να υπερψηφίσουν το Δημοτικό Συνδυασμό ‘’Παιονία – Όραμα Ευθύνης και Προοπτικής’’.  
Για την Παιονία της Δημιουργίας και της Αξιοπρέπειας, για την πρόοδο και προκοπή του τόπου μας.  Για την Παιονία που αξίζει σε εμάς και στα παιδιά μας. Η νίκη του Συνδυασμού μας είναι νίκη του τόπου, είναι νίκη όλων των δημοτών της Παιονίας.