Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024, 12:48:58 πμ
Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2007 07:12

Πρωτοβουλία Κιλτίδη για κοινή ομιλία Ν.Δ.

Πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση μιας κοινής πολιτικής εκδήλωσης της ΝΔ με τους υποψηφίους βουλευτές της ανέλαβε ο Κώστας Κιλτίδης, μετά τη ματαίωση των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της ΝΟΔΕ ΝΔ ν. Κιλκίς.
Ο κ. Κιλτίδης με επιστολή που απευθύνεται στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΝΔ ν. Κιλκίς δηλώνει ότι σκοπεύει να ματαιώσει την κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση στην πόλη του Κιλκίς και προτείνει στην ηγεσία της ΝΟΔΕ να αναλάβει την ευθύνη μιας κοινής προεκλογικής εκδήλωσης των υποψηφίων του κόμματος, την ίδια ημέρα.

Στο κείμενο της επιστολής του ο κ. Κιλτίδης σημειώνει:    
«Κύριε Πρόεδρε,
Μετά τη ματαίωση των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της Νέας Δημοκρατίας στην πόλη του Κιλκίς και την  τηλεφωνική μας επικοινωνία για το θέμα αυτό, συναισθανόμενος τις δυσκολίες και τις αρνητικές επιπτώσεις στο κόμμα μας που θα επιφέρει η απουσία μιας κοινής πολιτικής εκδήλωσης, σας γνωστοποιώ ότι ματαιώνω την κεντρική προεκλογική μου συγκέντρωση την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2007 στο Κιλκίς και σας προτρέπω για την πραγματοποίηση μιας ενιαίας πολιτικής εκδήλωσης την ίδια ημέρα».