Τρίτη, 21 Μαΐου 2024, 1:40:34 πμ
Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2010 10:15

Συνάντηση Δραγανίδη - Τσιόνκη με στελέχη της Παιονίας

pasok


Αφού το κεντρικό ΠΑΣΟΚ απαξίωσε να ασχοληθεί με το Δήμο Παιονίας, αφήνοντας να περάσει άπρακτο ολόκληρο το καλοκαίρι κι ο Σεπτέμβριος, ένα δεκαήμερο πριν την τελευταία προθεσμία κατάθεσης των συνδυασμών, εδέησε να αναλάβει πρωτοβουλία  μήπως και πετύχει την ενιαία κάθοδο στις δημοτικές εκλογές.
Χθες το βράδυ λοιπόν επρόκειτο να συναντηθούν με πρωτοβουλία του γραμματέα του περιφερειακού συμβουλίου ΠΑΣΟΚ  Κ. Μακεδονίας κ. Γεράκη οι δυο υποψήφιοι δήμαρχοι κ. Χρήστος Δραγανίδης και Στέφανος Τσιόνκης σε σύσκεψη όπου θα παρακάθονταν οι γραμματείς των τεσσάρων οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ της περιοχής (Αξιούπολης, Πολυκάστρου, Γουμένισσας, Ευρωπού) οι δήμαρχοι Πολυκάστρου Δ. Σμυδάκης και Ευρωπού Ευθ. Κουρτζανίδης καθώς και ο επικεφαλής του συνδυασμού Γουμένισσας Αθ. Τζούρτζος.
Υπενθυμίζουμε ότι προ ημερών εκδόθηκε από τη Ν.Ε. Κιλκίς όπου επισημοποιούνταν η ουδέτερη θέση του ΠΑΣΟΚ αναφορικά με τις υποψηφιότητες Δραγανίδη – Τσιόνκη και καλούνταν οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ να στηρίξουν ουσιαστικά όποιον κατόρθωνε να σχηματίσει συνδυασμό ή έναν από τους δυο αν το κατόρθωναν και οι δυο.
Προφανώς υπό το βάρος της σύμπτυξης των δυνάμεων της Νέας Δημοκρατίας (αποσύρθηκε η κ. Συμεωνίδου και συμπαρατάχθηκε με τον κ. Λαπόρδα ο κ. Κουλίνας)  που διαθέτει σημαντικό πολιτικό πλεονέκτημα στα όρια του δήμου Παιονίας, αναλήφθηκε πρωτοβουλία από το περιφερειακό συμβούλιο ΠΑΣΟΚ Κ. Μακεδονίας.
Εξίσου προφανέστερο όμως είναι ότι ΤΩΡΑ θα είναι εξαιρετικά δύσκολη η σύμπτυξη των δυνάμεων. Στο αυριανό μας φύλλο θα καταγράψουμε τις απόψεις που εκτέθηκαν και το τελικό αποτέλεσμα.