Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021, 2:36:23 μμ
etpa

Πολιτιστικά

Υπενθυμίζουμε στο αναγνωστικό μας κοινό ότι και κατά τον Μήνα Αύγουστο το ωράριο εξυπηρέτησης του κοινού έχει ως εξής:

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα  έως Παρασκευή: 08:00-15:30.

Σάββατο: 09:00-14:00.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της ΠΡΩΙΝΗΣ του Κιλκίς, της μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (5-8-2021)

Κινούμενα σχέδια και ζωντανή δράση συνθέτουν τα ‘’Διαστημικά Καλάθια: Η Νέα Γενιά’’ που θα προβληθούν προσεχώς στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο.

Πρόκειται για ένα αμερικανικό φιλμ, νέας κοπής, που εξιστορεί τις περιπέτειες ενηλίκων που παγιδεύονται στον ψηφιακό χωροχρόνο και προσπαθούν να βρουν την έξοδο με τη βοήθεια των ατίθασων Looney Tunes!

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (4-8-2021)

Οι αιτήσεις για Δωρεάν Συμμετοχή μέσω ΕΣΠΑ στο σύνολο των δράσεων του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος και στις αθλητικές δραστηριότητες του Αθλητικού μας Κέντρου Alexandros Sport Center συνεχίζονται με καταληκτική ημερομηνία υποβολής την Κυριακή 8 Αυγούστου.
Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 21:46

Γιορτή λήξης από το ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος

Συντάκτης: Eidisis.gr
Την Δευτέρα 26/7 πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης της φετινής χρονιάς από τα ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Alexandros Sports Center. Διοργανώθηκε ένα μοναδικό πάρτι με πολλές δράσεις, δωράκια, εκπλήξεις και ελεύθερη είσοδο για όλα τα παιδάκια της πόλης μας, με την ανταπόκριση όλων να είναι συγκινητική.

Το Νομικό Πρόσωπο  ΥΓΕΙΑΣ  ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ του Δήμου  Παιονίας "ευχαριστεί με ένθερμη ευγνωμοσύνη, την εταιρεία ΛΥΚΑΣ, για τη δωρεάν προμήθεια γαλακτομικών προϊόντων και την εταιρεία TORRE για τη δωρεάν προμήθεια παγωτού για τους Παιδικούς Σταθμούς του ΝΠΔΔ.

Με μεγάλη μας χαρά είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε την διεξαγωγή της 7ης έκθεσης εικαστικών του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου «η πόλις». Μετά από παύση ενός χρόνου, λόγω της δύσκολης χρονιάς που προηγήθηκε, η καθιερωμένη, ετήσια έκθεση επιστρέφει στον όμορφο χώρο της Καπναποθήκης της Αυστροελληνικής του Δήμου Κιλκίς με την υποστήριξη και την αιγίδα του Υπουργείου ​Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ακυρώνεται τελικά η μεγάλη συναυλία Στέλιου Ρόκκου – Μελίνας Ασλανίδου που ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ της Τετάρτης 4 Αυγούστου στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς.

Σύμφωνα με ενημέρωση που μας έγινε από την εταιρεία που οργανώνει την περιοδεία των αγαπημένων ερμηνευτών ανά την Ελλάδα, η συναυλία στο Κιλκίς δεν θα πραγματοποιηθεί.

Τετάρτη 4 και Πέμπτη  5 Αυγούστου  στις 9.30.

«Μαμά από το Πουθενά / Momo» των Βίνσεντ Λομπέλ, Σεμπαστιάν Τιερί.

Μια γαλλική κωμωδία με υπέροχους πρωταγωνιστές  και πολύ γέλιο!

Εγγύηση ο  Κριστιάν Κλαβιέ  που από μόνος του είναι μια διαρκής πηγή γέλιου και η Κατρίν Φρο, αναγνωρισμένη για το ταλέντο της, που κέρδισε το βραβείο Σεζάρ για την ερμηνεία της στο “Μαργκερίτ”,  μια σημαντική καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία στη Γαλλία αλλά και στο εξωτερικό.

Σελίδα 1 από 514